Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλά για τη «δύσκολη» απόφαση να μπει στη Φάρμα
12:40 - 12/11/2021
Η είδηση ότι ο Παναγιώτης Ψμιάδης μπαίνει στη Φάρμα προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. «Αλλιώς δεν θα ήταν ο Ψωμιάδης αυτός που είναι», είπε στο «Πρωινό» στην παρατήρησε ότι προκάλεσε έκπληξη το νέο για την είσοδό του στο παιχνίδι που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. «Δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο για την κοινή γνώμη, ξέρουν ότι ο Παναγιώτης τολμά και ξαφνιάζει. Ήταν δύσκολη απόφαση. Η οικογένειά μου κλώτσησε, οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου. Φοβούνται και το θέμα της υγείας, έτσι;». Όπως εξήγησε, τους τελευταίους 10 μήνες πέρασε κορονοϊό, χτύπησε με το μηχανάκι του και κάηκε το αμάξι του εν κινήσει. «Επειδή εγώ ακούω αλλά σαν Πόντιος κάνω το δικό μου, πήρα αυτό που μου είπαν και πήρα την απόφαση άλλη μια φορ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Ήταν δύσκολη απόφαση να μπω στη Φάρμα» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ο Παναγιώτης τολμά και ξαφνιάζει. Ήταν δύσκολη απόφαση. Η οικογένεια και οι φίλοι μου “κλώτσησαν” λόγω υγείας. Μην ξεχνάτε ότι πέρασα μέσα σε δέκα μήνες τρία χτυπήματα. Κορονοϊό, χτύπησα με το μηχανάκι και ήμουν δύο μήνες στο νοσοκομείο και κάηκε το αμάξι μου εν κινήσει. Επειδή εγώ πάντα ακούω και κάνω το δικό μου σαν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαναγιώτης Ψωμιάδης – «Ήταν δύσκολη απόφαση να μπω στη Φάρμα»
15.5k Views by Nassos 12 Νοεμβρίου, 2021, 7:30 μμ inMedia Love OMG Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ένας από τους παίκτες της «Φάρμας» και πριν μπει...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παναγιώτης Ψωμιάδης – «Ήταν δύσκολη απόφαση να μπω στη Φάρμα»
Διαβάστε το στο spoilers