Μέμος Μπεγνής: «Έχω δεχτεί μπούλινγκ ως παιδί επειδή έπαιζα πιάνο»
19:50 - 11/11/2021
Απέναντι από την Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε ο Μέμος Μπεγνής, την Πέμπτη, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μέσα σε […]
The post Μέμος Μπεγνής: «Έχω δεχτεί μπούλινγκ ως παιδί επειδή έπαιζα πιάνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέμος Μπεγνής: Έχω δεχτεί μπούλινγκ ως παιδί επειδή έπαιζα πιάνο
«Με λυπεί το bullying γιατί οι επιλογές των ανθρώπων θα έπρεπε να μη συζητιούνται καν» εξομολογήθηκε, μέσα σε όλα
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜέμος Μπεγνής: «Έχω δεχτεί bullying ως παιδί επειδή έπαιζα πιάνο»
Ο Μέμος Μπεγνής, την Πέμπτη, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο bullying που βίωσε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜέμος Μπεγνής – «Έχω δεχτεί μπούλινγκ ως παιδί επειδή έπαιζα πιάνο»
Απέναντι από την Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε ο Μέμος Μπεγνής, την Πέμπτη, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μέμος Μπεγνής – «Έχω δεχτεί μπούλινγκ ως παιδί επειδή έπαιζα πιάνο»
Διαβάστε το στο spoilersΜέμος Μπεγνής: «Έχω δεχτεί μπούλινγκ ως παιδί επειδή έπαιζα πιάνο»
"Με λυπεί το bullying γιατί οι επιλογές των ανθρώπων θα έπρεπε να μη συζητιούνται καν" εξομολογήθηκε
Διαβάστε το στο patrasevents.gr