Ελένη Πετρουλάκη: "Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν θα την χαστούκιζα" - Τα social media δεν είναι η πραγματική ζωή

18:06 - 11/11/2021

Η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολες στιγμές όταν ήθελε να μείνει έγκυος

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Πετρουλάκη – «Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν, θα τη χαστούκιζα»

Δείτε τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη...

Διαβάστε το στο in.gr

Ελένη Πετρουλάκη: Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν, θα την χαστούκιζα

Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Πετρουλάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11) και μίλησε για όλα. Η προσωπική της ζωή, η επαγγελματική της πορεία αλλά και τα social media και τα πρότυπα ομορφιάς ήταν μερικά από τα θέματα τα οποία συζήτησε η γυμνάστρια με την παρουσιάστρια. «Όλες και όλοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πάντα. Απλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει τελικά και το αποτέλεσμα θα έρθει» ανέφερε αρχικά η Ελένη Πετρουλάκη. Σε ότι αφορά το πώς μπήκε η τηλεόραση στη ζωή της, η Ελένη Πετρουλάκη εξήγησε πως αυτό έγινε τυχαία. «Εμένα σκοπός μου ήταν να τρέξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήμουν αθλήτρια στα 400 μ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Πετρουλάκη: Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν, θα την χαστούκιζα

Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Ελένη Πετρουλάκη και μίλησε για όλα. Η προσωπική της ζωή, η επαγγελματική της πορεία αλλά και τα social media και τα πρότυπα ομορφιάς ήταν μερικά από τα θέματα τα οποία συζήτησε η γυμνάστρια με την παρουσιάστρια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελένη Πετρουλάκη – «Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν θα την χαστούκιζα»

Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε για την οικογένειά της και τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα

Διαβάστε το στο to10.gr

Ελένη Πετρουλάκη: «Αν την είχα μπροστά μου, θα τη χαστούκιζα»

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Ελένη Πετρουλάκη το μεσημέρι της Πέμπτης και μίλησε για όλα. «Ήρθα για σπουδές και έμεινα στην Αθήνα. Με την αδερφή μου τα καταφέραμε μόνες μας, και ευχαριστώ την μητέρα μου που μου έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές και αρχές και στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων», ανέφερε αρχικά για το ξεκίνημά […] The post Ελένη Πετρουλάκη: «Αν την είχα μπροστά μου, θα τη χαστούκιζα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις