Νίκη Λυμπεράκη: Σε κατ΄οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού – Οι δηλώσεις για τον 15 μηνών γιο της
18:06 - 11/11/2021
Για τη δική της εμπειρία με τον κορονοϊό μίλησε η Νίκη Λυμπεράκη στο Live News και
To άρθρο Νίκη Λυμπεράκη: Σε κατ΄οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού – Οι δηλώσεις για τον 15 μηνών γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Νίκη Λυμπεράκη σε κατ΄οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού
Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε μέσω skype η Νίκη Λυμπεράκη το απόγευμα της Πέμπτης. Η δημοσιογράφος και […]
The post Η Νίκη Λυμπεράκη σε κατ΄οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣε κατ’ οίκον περιορισμό η Νίκη Λυμπεράκη λόγω κορονοΐού: "Είμαι ευγνώμων για το εμβόλιο"
"Το ότι δεν πήραμε άνθρωπο στο λαιμό μας, με αυτή την κατάσταση, είναι το μείζον", είπε η η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη
Διαβάστε το στο thetoc.grΝίκη Λυμπεράκη: Σε κατ΄οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού – Οι δηλώσεις για τον 15 μηνών γιο της
Για τη δική της εμπειρία με τον κορονοϊό μίλησε η Νίκη Λυμπεράκη στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο. Η δημοσιογράφος του Mega περιέγραψε τα όσα βίωσε εντός σπιτιού, καλώντας τους ανεμβολιάστους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα «Είμαι ευγνώμων για το εμβόλιο. Οι σκέψεις που μοιραζόμαστε ο σύντροφός μου, εγώ και η μητέρα του, η […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝίκη Λυμπεράκη: Σε κατ΄ οίκον περιορισμό λόγω κορωνοϊού
Για την εμπειρία της από τη νόσηση με κορωνοϊό μίλησε στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη....
The post Νίκη Λυμπεράκη: Σε κατ΄ οίκον περιορισμό λόγω κορωνοϊού appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr