Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και έγινε αγνώριστη – «Μου περίσσευαν, δεν είχα τι να τα κάνω»

13:40 - 11/11/2021

Η γνωστή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την αλλαγή στην εξωτεςρική της εμφάνιση. Η Γωγώ Τσαμπά, αποκαλυπτική όσο ποτέ, μίλησε για το ποτό, την απώλεια κιλών, ενώ σχολίασε και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Λίτσα Γιαγκούση και Μάκη Χριστοδουλόπουλο. «Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να ... Περισσότερα To άρθρο Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και έγινε αγνώριστη – «Μου περίσσευαν, δεν είχα τι να τα κάνω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Γωγώ Τσαμπά έχασε 22 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος: «Μου περίσσευαν δεν είχα τι να τα κάνω…»

Η γνωστή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένη στο Happy Day. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει χάσει συνολικά 22 κιλά! «Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού», είπε χαρακτηριστικά. Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» η τραγουδίστρια μίλησε,... The post Η Γωγώ Τσαμπά έχασε 22 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος: «Μου περίσσευαν δεν είχα τι να τα κάνω…» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και «μεταμορφώθηκε» – «Έπινα αρκετά χρόνια»

Σε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και την εμφάνισή της προχώρησε η αγαπημένη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού Γωγώ Τσαμπά, που κατάφερε να χάσει 22 κιλά και να «μεταμορφωθεί». Το άρθρο Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και «μεταμορφώθηκε» – «Έπινα αρκετά χρόνια» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γωγώ Τσαμπά – Έχασε 22 κιλά και έγινε αγνώριστη – «Μου περίσσευαν, δεν είχα τι να τα κάνω»

Η Γωγώ Τσαμπά, αποκαλυπτική όσο ποτέ, μίλησε για το ποτό, την απώλεια κιλών, ενώ σχολίασε και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Λίτσα Γιαγκούση... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γωγώ Τσαμπά – Έχασε 22 κιλά και έγινε αγνώριστη – «Μου περίσσευαν, δεν είχα τι να τα κάνω»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ίντερ – Κόμο 2-0: Κέρδισαν και συνεχίζουν το κυνήγι της κορυφής οι «νερατζούρι»

Το Ισραήλ παραδέχθηκε πως δολοφόνησε τον ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη

Λουτσέσκου: «Ένα πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ ισοδυναμεί με 10-12 μιας αθηναϊκής ομάδας»

Μοσάντ: Η Χεζμπολάχ είχε στα χέρια της παγιδευμένους βομβητές από το 2014

Καιρός: Χριστούγεννα σε λευκό τοπίο – Χιόνια, πτώση θερμοκρασίας και ισχυρές καταιγίδες την Τρίτη

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε για την Μπενφίκα με τρομερό σουτ εκτός περιοχής