Θέμης Αδαμαντίδης: «Γνωρίζαμε για το πρόβλημα υγείας που είχε ο Χρήστος Κυριαζής, ελπίζαμε να το νικήσει»

12:02 - 11/11/2021

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή και για τους δικούς ανθρώπους ο πόνος είναι μεγάλος. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, μιλώντας […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Γνωρίζαμε για το πρόβλημα υγείας που είχε ο Χρήστος Κυριαζής, ελπίζαμε να το νικήσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: Γνωρίζαμε ότι ο Χρήστος Κυριαζής αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας – Ελπίζαμε ότι θα νικήσει

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο Χρήστος Κυριαζής σε ηλικία 68 ετών έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή σκόρπισε θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», το πρωί της Πέμπτης και αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Χρήστο Κυριαζή αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο τραγουδιστής και πίστευαν ότι θα το ξεπεράσει. «Ήταν ένας πετυχημένος καλλιτέχνης, ο οποίος μας χάρισε διασκέδαση, χαρά και τα θέματα που τραγουδούσε προσέγγιζαν τόσο πολύ τον κόσμο. Ήταν πολύ καλός

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: "Γνωρίζαμε για το πρόβλημα υγείας που είχε ο Χρήστος Κυριαζής, ελπίζαμε να το νικήσει"

"Ήταν ένας πετυχημένος καλλιτέχνης"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ανθή Βούλγαρη: Εκτός εκπομπής η παρουσιάστρια – Όσα είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στην ουσία έχει δίκιο ο Βασάλος» – Κώστας Φραγκολιάς: «Το πρόβλημα της Καινούργιου ποιο είναι;»

Χάρης Ρώμας για γνωστό συνάδελφό του: «Μου είπε ότι εσύ ήσουν νόστιμο παιδάκι, τώρα έχεις γίνει βόιδι»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν έχω παραιτηθεί ποτέ από δουλειά»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήρθε, μου χάιδεψε την κοιλίτσα και μού είπε «με το καλό»

Λευτέρης Ελευθερίου: «Δεν είχα φράγκο για να κάνω τις βαφτίσεις των παιδιών και τον γάμο μου, βοήθησαν τα πεθερικά μου»