Γρηγοράκος στους αρνητές: «Δε βλέπετε την τραχειοστομία μου, 11 μήνες και δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό» (Video)
11:12 - 11/11/2021
«Έντεκα μήνες από τη νοσήσή μου (από τον κορωνοϊό) ακόμα δεν έχω επανέλθει πλήρως», τόνισε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγοράκος σε αρνητές: Δε βλέπετε την τραχειοστομία μου, 11 μήνες και δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό
«Έντεκα μήνες από τη νοσήσή μου (από τον κορωνοϊό) ακόμα δεν έχω επανέλθει πλήρως», λέει ο πρώην υπουργός Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Λεωνίδας Γρηγοράκος. Όπως εξήγησε στον ΣΚΑΪ, έχει επανέλθει κατά 90%, αλλά «βεβαίως έχω υπολείμματα της νόσου μυϊκά υπολείμματα, κάνω καθημερινά 4 ώρες πισίνα και γυμναστική». Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ξέσπασε, ζητώντας επέκταση της […]
The post Γρηγοράκος σε αρνητές: Δε βλέπετε την τραχειοστομία μου, 11 μήνες και δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΚορωνοϊός: Μήνυμα Γρηγοράκου σε αντιεμβολιαστές – «11 μήνες και δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό» (Video)
«Να μην το ζήσει κανένας αυτό που πέρασα εγώ ήμουν τυχερός»
Διαβάστε το στο topontiki.grΓρηγοράκος σε αρνητές: «Δε βλέπετε την τραχειοστομία μου, 11 μήνες και δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό»
Λύγισε ο πρώην υπουργός Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ – «Μπορούσα να κουνήσω μόνο το δείκτη του αριστερού χεριού» – «Να μην το ζήσει κανένας αυτό που πέρασα εγώ ήμουν τυχερός» «Έντεκα μήνες από τη νοσήσή μου (από τον κορωνοϊό) ακόμα δεν έχω επανέλθει πλήρως», λέει ο πρώην υπουργός Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Λεωνίδας ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr