Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει – «Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου»

10:26 - 11/11/2021

Μετά την αποκάλυψη ότι η Βίκυ Τσοχατζοπούλου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εξαδέλφη του Άκη To άρθρο Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει – «Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσοχατζόπουλος: Ήρθε στο φως της δημοσιότητας ηχητικό ντοκουμέντο οχτώ μήνες πριν τον θάνατό του - «Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου»

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου», είπε με πικρία

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Άκης Τσοχατζόπουλος – Ηχητικό ντοκουμέντο οχτώ μήνες πριν πεθάνει

Το ντοκουμέντο έχει καταγραφεί τα Χριστούγεννα 2020, λίγους μήνες πριν ο πρώην βουλευτής φύγει από τη ζωή

Διαβάστε το στο in.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στη δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν τον θάνατό του

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκε ένα ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου»- Ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει

Οκτώ μήνες πριν από τον θάνατό του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να μιλά για την κόντρα με την οικογένειά του και να εκφράζει την πικρία του μέσα από ένα ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από το Πρωινό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ηχητικό ντοκουμέντο με καταγγελία για συγγενείς του [βίντεο]

Ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα στο οποίο ακούγεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος να μιλάει για την οικογένειά του. Το ντοκουμέντο έχει καταγραφεί τα Χριστούγεννα 2020, λίγους μήνες πριν ο πρώην βουλευτής φύγει από τη ζωή. Στο ηχητικό, που παρουσιάστηκε στο Πρωινό, ακούγεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ να ζητάει συγγνώμη από... The post Άκης Τσοχατζόπουλος: Ηχητικό ντοκουμέντο με καταγγελία για συγγενείς του [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει – Η συγγνώμη στη γυναίκα του

Σε αυτό ακούγεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος να αναφέρεται στην κόντρα με την οικογένειά του: «Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιάζει το ηχητικό ντοκουμέντο λίγους μήνες πριν τον θάνατό του – «Είμαι θύμα σπείρας»

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, μέσα από το Πρωινό. Ο ίδιος […] The post Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιάζει το ηχητικό ντοκουμέντο λίγους μήνες πριν τον θάνατό του – «Είμαι θύμα σπείρας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ακης Τσοχατζόπουλος: Hχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει- Γιατί καταγγέλλει την εξαδέλφη του Νίκη

Ενα παλιό ηχητικό ντοκουμέντο από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Ακη Τσοχατζόπουλου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, περίπου 2,5 μήνες μετά τον θάνατό του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ηχητικό λίγο πριν πεθάνει – «Είμαι θύμα σπείρας»

Σε ποιους αναφέρεται

Διαβάστε το στο news.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει (βίντεο)

Μετά την αποκάλυψη ότι η Βίκυ Τσοχατζοπούλου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου, ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από το Πρωινό. Οκτώ μήνες πριν από τον θάνατό του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να μιλά για την κόντρα με την οικογένειά του και να εκφράζει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει – «Είμαι θύμα σπείρας»

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του Άκη Τσοχατζόπουλου, το οποίο ηχογράφησε ο ίδιος 8 μήνες πριν πεθάνει, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα σπείρας, στην οποία ανήκει και η ξαδέρφη του, Ελπινίκη, ενώ ζητά συγγνώμη από τη σύζυγό του.Το φως της δημοσιότητας είδε σήμερα ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του Άκη Τσοχατζόπουλου, το οποίο ηχογράφησε ο ίδιος 8 μήνες πριν πεθάνει, τα Χριστούγεννα του 2020. Σε αυτό ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα σπείρας, στην οποία ανήκουν η ξαδέρφη του, Ελπινίκη και πρώην συνεργάτες του, ενώ ζητά συγγνώμη από τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, γιατί, όπως λέει, δεν αντιμετώπισε με επιτυχία το bullying

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Hχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει

Άκης Τσοχατζόπουλος: Hχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει, μιλάει για την γυναίκα του και τις εκτεταμένες σχέσεις με την οικογενειά του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος – Ηχητικό ντοκουμέντο οχτώ μήνες πριν πεθάνει

Το ντοκουμέντο έχει καταγραφεί τα Χριστούγεννα 2020, λίγους μήνες πριν ο πρώην βουλευτής φύγει από τη ζωή

Διαβάστε το στο to10.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιάζει το ηχητικό ντοκουμέντο λίγους μήνες πριν τον θάνατό του (video)

«Είμαι θύμα σπείρας»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ηχητικό ντοκουμέντο με καταγγελία για συγγενείς του (VIDEO)

Ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα στο οποίο ακούγεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος να μιλάει για την οικογένειά του. Το ντοκουμέντο έχει... The post Άκης Τσοχατζόπουλος: Ηχητικό ντοκουμέντο με καταγγελία για συγγενείς του (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιάζει ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν από τον θάνατό του

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος 8 μήνες πριν πεθάνει, τα Χριστούγεννα του 2020, κατήγγειλε για bullying και εκβιασμό μια «σπείρα», στην οποία όπως αναφέρει συμμετέχει και η ξαδέλφη του Νίκη. «Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με […] The post Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιάζει ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν από τον θάνατό του appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»