Η Γωγώ Τσαμπά έχασε 22 κιλά! (βίντεο)

10:12 - 11/11/2021

Πλήρως ανανεωμένη είναι η Γωγώ Τσαμπά καθώς κατάφερε να χάσει 22 κιλά. “Μου περίσσευαν 22 κιλά τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω. Άρα τα χάρισα κάπου άλλου” είπε με χιούμορ η τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day. Η Γωγώ Τσαμπά έκανε και μία δήλωση για το αλκοόλ που προκάλεσε αίσθηση. “Έπινα αρκετά χρόνια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Γωγώ Τσαμπά έχασε 22 κιλά! Η αλλαγή στην εμφάνιση της

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε για την τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση καθώς κατόρθωσε να χάσει 22 ολόκληρα κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και έγινε αγνώριστη

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και έγινε αγνώριστη

Γωγώ Τσαμπά: «Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Η Γωγώ Τσαμπά έχασε 22 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε για την τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση καθώς κατόρθωσε να χάσει 22 ολόκληρα κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος. «Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού», είπε χαρακτηριστικά στο Happy Day! Και στη συνέχεια ανέφερε η τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών: «Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα […] The post Η Γωγώ Τσαμπά έχασε 22 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”