Γιώργος Σουξές: Όταν είπα στους γονείς μου θα γίνω ηθοποιός δεν μου μιλούσαν, έλεγαν θα πεθάνω στην ψάθα

10:10 - 11/11/2021

Στην μέχρι τώρα πορεία της ζωής του, στην καριέρα του αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει εστίασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξής ο Γιώργος Σουξές. Ο ηθοποιός ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί το καλοκαίρι του 2022 αναφέρθηκε στη σύντροφό του, στον γάμο τους αλλά και στους γονείς του. Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» είπε πως άφησε μία μόνιμη δουλειά για να κυνηγήσει το όνειρό του που ήταν η υποκριτική. «Από 19 χρονών παίρναμε μισθό δημοσίου υπαλλήλου, ήμασταν περιζήτητοι γαμπροί αλλά σκεφτόμουν ότι όλα τα λογάριαζαν οι συνάδελφοι με την αύξηση. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός τρελάθηκαν, οι φίλοι μου σταμάτησαν να μου μιλάνε, λέγανε θ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σουξές: «Οι γονείς μου νόμιζαν πως με το θέατρο θα πέθαινα στην ψάθα»

«Οι φίλοι μου σταμάτησαν να μου μιλάνε, λέγανε ότι θα γίνω αλήτης και ρεμάλι», λέει ο Γιώργος Σουξές. Ο Γιώργος Σουξές παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύντροφό του, τον επικείμενο γάμο του, αλλά και τι του έλεγαν οι γονείς του και οι φίλοι του όταν τους ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Σουξές: «Οι γονείς μου νόμιζαν πως με το θέατρο θα πέθαινα στην ψάθα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα «Ψαρά» -Αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα

ART for ALL: Γιορτάστε τις γιορτές μέσα από την τέχνη

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/12/2024

Σοκάρει η καταγγελία 18χρονου από την Πάτρα – 16χρονος με τη βοήθεια άλλου ατόμου τον ακινητοποίησε και τον βίασε

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα