Λεωνίδας Γρηγοράκος για κορονοϊό: Μπορούσα να κουνήσω μόνο το δείκτη του αριστερού χεριού
09:44 - 11/11/2021
Μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη με τον κορονοϊό από έναν άνθρωπο που έμεινε, ολομόναχος, πολύ καιρό στο νοσοκομείο. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κέρδισε τη μάχη αλλά ακόμα, όπως αποκαλύπτει, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον ιό. Έχουν πια περάσει 11 μήνες απ’ όταν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κόλλησε κορονοϊό και κατέληξε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας ... Περισσότερα
To άρθρο Λεωνίδας Γρηγοράκος για κορονοϊό: Μπορούσα να κουνήσω μόνο το δείκτη του αριστερού χεριού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγοράκος: 11 μήνες δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό, μπορούσα να κουνήσω μόνο το δείκτη του αριστερού χεριού
«Δεν μπορεί να με ελέγχει έμενα αστυνομικός αντιεμβολιαστής»
Διαβάστε το στο news.grΣυγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τον κορονοϊό: Κουνούσα μόνο τον δείκτη του αριστερού χεριού
Μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη με τον κορονοϊό έκανε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Συγκλονίζει ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος περιγράφοντας την μάχη του με τον κορονοϊό η οποία συνεχίζεται ακόμη και σήμερα 11 μήνες μετά τη νόσηση. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης ο κ. Γρηγοράκος αποκάλυψε πως δεν έχει επανέλθει πλήρως. «Έχω υπολείμματα της νόσου, μυϊκά υπολείμματα, κάνω καθημερινά 4 ώρες πισινά και γυμναστική», είπε. «Να μην το ζήσει κανένας αυτό που πέρασα εγώ» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Δε βλέπετε τι γίνεται, δε βλέπετε την τραχειοστομία μου; Με ρωτήσατε εμένα τις ώρες της μοναξιάς που πέρασα, γιατί έτσι έπρεπε, αν μπορούσα να κουνήσω το δάκτυλο μου αν μπορούσ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr