Λεωνίδας Γρηγοράκος για κορονοϊό: Μπορούσα να κουνήσω μόνο το δείκτη του αριστερού χεριού

09:44 - 11/11/2021

Μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη με τον κορονοϊό από έναν άνθρωπο που έμεινε, ολομόναχος, πολύ καιρό στο νοσοκομείο. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κέρδισε τη μάχη αλλά ακόμα, όπως αποκαλύπτει, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον ιό. Έχουν πια περάσει 11 μήνες απ’ όταν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κόλλησε κορονοϊό και κατέληξε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας ... Περισσότερα To άρθρο Λεωνίδας Γρηγοράκος για κορονοϊό: Μπορούσα να κουνήσω μόνο το δείκτη του αριστερού χεριού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγοράκος: 11 μήνες δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό, μπορούσα να κουνήσω μόνο το δείκτη του αριστερού χεριού

«Δεν μπορεί να με ελέγχει έμενα αστυνομικός αντιεμβολιαστής»

Διαβάστε το στο news.gr

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τον κορονοϊό: Κουνούσα μόνο τον δείκτη του αριστερού χεριού

Μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη με τον κορονοϊό έκανε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Συγκλονίζει ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος περιγράφοντας την μάχη του με τον κορονοϊό η οποία συνεχίζεται ακόμη και σήμερα 11 μήνες μετά τη νόσηση.  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης ο κ. Γρηγοράκος αποκάλυψε πως δεν έχει επανέλθει πλήρως. «Έχω υπολείμματα της νόσου, μυϊκά υπολείμματα, κάνω καθημερινά 4 ώρες πισινά και γυμναστική», είπε.  «Να μην το ζήσει κανένας αυτό που πέρασα εγώ» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Δε βλέπετε τι γίνεται, δε βλέπετε την τραχειοστομία μου; Με ρωτήσατε εμένα τις ώρες της μοναξιάς που πέρασα, γιατί έτσι έπρεπε, αν μπορούσα να κουνήσω το δάκτυλο μου αν μπορούσ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ποιες είναι οι ενδεχόμενες επιπτώσεις των εμπορικών δασμών που θέλει να επιβάλλει ο Τραμπ

Τα φτωχά νοικοκυριά είναι τα μεγάλα θύματα της ενεργειακής κρίσης – Τι προτείνει το ΚΕΠΕ

Τροχαίο δυστύχημα στην Ανάβυσσο: Αυτοκίνητο ανατράπηκε και «καρφώθηκε» σε μάντρα κτήματος

Οι σκηνοθέτες της ταινίας «Heretic» πρόσθεσαν στους τίτλους τέλους μήνυμα για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Μέρκελ: Το αφοπλιστικό χαμόγελο Τσίπρα και ο διάλογος πριν το δημοψήφισμα – «Όχι φυσικά» – Ο Παπανδρέου και η αποτυχία Σαμαρά

Έκκληση του ΟΗΕ για «μόνιμη κατάπαυση του πυρός» στον Λίβανο, το Ισραήλ και τη Γάζα - Νέο σφυροκόπημα στη Βηρυτό