Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος: 11 μήνες μετά δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον κορονοϊό - Να μην το ζήσει κανείς
09:18 - 11/11/2021
"Έντεκα μήνες από τη νόσηση μου με κορονοϊό ακόμα δεν έχω επανέλθει πλήρως", τόνισε ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Λύγισε» on air ο Γρηγοράκος: 11 μήνες δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό
«Έντεκα μήνες από τη νοσήσή μου (από τον κορωνοϊό) ακόμα δεν έχω επανέλθει πλήρως» τόνισεο πρώην υπουργός Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Λεωνίδας Γρηγοράκος. Εξήγησε ότι έχει επανέλθει κατά 90%, αλλά «βεβαίως έχω υπολείμματα της νόσου μυϊκά υπολείμματα, κάνω καθημερινά 4 ώρες πισίνα και γυμναστική». Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ξέσπασε στον ΣΚΑΪ...
The post «Λύγισε» on air ο Γρηγοράκος: 11 μήνες δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr«Λύγισε» ο Γρηγοράκος: 11 μήνες δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό
«Λύγισε» ο Γρηγοράκος: Υποχρεωτικότητα στο δημόσιο, δεν πάει άλλο.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓρηγοράκος: 11 μήνες δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό – Υποχρεωτικότητα στο δημόσιο, δεν πάει άλλο
«Έντεκα μήνες από τη νόσηση μου (από τον κορωνοϊό) ακόμα δεν έχω επανέλθει πλήρως» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός...
The post Γρηγοράκος: 11 μήνες δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον ιό – Υποχρεωτικότητα στο δημόσιο, δεν πάει άλλο appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr