Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω νιώσει στη ζωή μου ότι μπορεί να σκοτώσω άνθρωπο»

08:58 - 11/11/2021

Η Μυρτώ Αλικάκη είχε χθες επίσημη πρεμιέρα με την παράσταση «Ο Θεός της Σφαγής» και οι To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω νιώσει στη ζωή μου ότι μπορεί να σκοτώσω άνθρωπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έχω νιώσει στην ζωή μου ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο, του επιτέθηκα», δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη

Με αφορμή την παράσταση  «Ο Θεός της Σφαγής», όπου και συμμετέχει, η ηθοποιός μίλησε για τις φορές που έχει βγει εκτός εαυτού

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μυρτώ Αλικάκη: Έχω νιώσει ότι μπορεί να σκοτώσω άνθρωπο (Βίντεο)

«Όσο κι αν προσπαθούμε να είμαστε πολιτισμένοι και ευγενείς, υπάρχουν καταστάσεις που μας υπερβαίνουν και βγαίνει αυτό που λέμε το τέρας από μέσα μας»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μυρτώ Αλικάκη: Έχω νιώσει ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο, έχω επιτεθεί μια φορά στη ζωή μου

Επίσημη πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη η θεατρική παράσταση ο «Θεός της Σφαγής» και η κάμερα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε εκεί. Η Μυρτώ Αλικάκη που πρωταγωνιστεί στην παράσταση μίλησε για το «τέρας» που μπορεί να κρύβει κανείς μέσα του και αποκάλυψε πως και η ίδια καμιά φορά μπορεί να φτάσει στα όριά της. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, όπου επιτέθηκε σε κάποιον, γιατί την έβγαλε εκτός εαυτού. «Και στην παράστασή μας και στην αληθινή ζωή, καμιά φορά “Ο Θεός της Σφαγής” επικρατεί, όσο κι αν προσπαθούμε να είμαστε πολιτισμένοι και ευγενείς. Υπάρχουν καταστάσεις που μας υπερβαίνουν και βγαίνει το τέρας από μέσα μας. Εμένα πολύ δύσκολα μου συμβαίνει αυτό, φαντάζομαι ό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μυρτώ Αλικάκη: Έχω νιώσει ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο, του επιτέθηκα και δεν το μετάνιωσα

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη. Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή την παράσταση «Ο Θεός της Σφαγής», που συμμετέχει, αναφέρθηκε σε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μυρτώ Αλικάκη: Έχω νιώσει ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο, του επιτέθηκα και δεν το μετάνιωσα

Διαβάστε το στο spoilers

Αλικάκη: «Έχω νιώσει στη ζωή μου ότι μπορεί να σκοτώσω άνθρωπο»

Η ηθοποιός σε μία δήλωση που θα συζητηθεί

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μυρτώ Αλικάκη: "Έχω νιώσει στη ζωή μου ότι μπορεί να σκοτώσω άνθρωπο"

"Υπάρχουν καταστάσεις που μας υπερβαίνουν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας