Στέλιος Κρητικός: «Είπα την αλήθεια στα παιδιά γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα να ήμουν εντάξει απένατί τους»

21:12 - 10/11/2021

Όσα εξομολογήθηκε ο Στέλιος Κρητικός. Στο Πρωινό ήταν καλεσμένος ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τον γιο του, Άρη και μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώτη σύζυγό του. «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μοιραζόμαστε πράγματα μαζί, θα συναντηθούμε στις γιορτές ή όποτε χρειαστεί. Όταν έλειπα εγώ στο Survivor, στα γενέθλια της Κόμισσας, είχαν πάει ... Περισσότερα To άρθρο Στέλιος Κρητικός: «Είπα την αλήθεια στα παιδιά γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα να ήμουν εντάξει απένατί τους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άκης Σακελλαρίου: Επανεμφάνιση μετά το ατύχημα με μονολεκτική απάντηση σε ρεπόρτερ του Mega

Η τελική κατάθεση της Ζιζέλ Πελικό: Δίκη δειλίας η διαδικασία, είμαι ψυχικά εξαντλημένη

Η στιγμή της φονικής έκρηξης με θύμα υψηλόβαθμο Ρώσο αξιωματούχο στη Σεβαστούπολη

«Κατερίνα Καραβάτου και Χρήστος Φερεντίνος δεν έχουν σχέση» λέει on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Πικρός» ο καπουτσίνο στην Αθήνα: Τιμές Γερμανίας με μισθούς Ελλάδας

Ριβάλντο, Τζιοβάνι και Σαβιόλα πρωταγωνίστησαν σε φιλικό των θρύλων της Μπαρτσελόνα