Συγκλονίζει η Σοφία Μουτίδου: Πνίγομαι, κλαίω και νομίζω ότι πεθαίνω, νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε γκρεμό
14:12 - 10/11/2021
Ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «Κρίσεις πανικού part 2. Η επιστροφή», δημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός και stand up comedian,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Σοφία Μουτίδου: Πνίγομαι, κλαίω και νομίζω ότι πεθαίνω, νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε γκρεμό
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Σοφία Μουτίδου: «Πνίγομαι, κλαίω και νομίζω ότι πεθαίνω, νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε γκρεμό»
Ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «Κρίσεις πανικού part 2. Η επιστροφή», δημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός και stand up comedian, στο συγκεκριμένο βίντεο, αναφέρεται στις κρίσεις πανικού που έχει αυτή την περίοδο, οι οποίες προκύπτουν από το γεγονός ότι ο πατέρας της έχει άνοια και δεν την αναγνωρίζει. Σοφία Μουτίδου: […]
The post Συγκλονίζει η Σοφία Μουτίδου: «Πνίγομαι, κλαίω και νομίζω ότι πεθαίνω, νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε γκρεμό» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.gr