Χρήστος Κυριαζής: Τα λόγια της πρώην συντρόφου του Βάνας Μπάρμπα για τον θάνατό του

12:58 - 10/11/2021

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Χρήστος Κυριαζής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τραγουδιστής τα τελευταία...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Κυριαζής – Ο θυελλώδης έρωτας με την Βάνα Μπάμπα και το «Έχω κλάψει»

Το συγκλονιστικό τραγούδι «Έχω κλάψει» που συντρόφευσε εκατοντάδες χωρισμού από την ημέρα κυκλοφορίας είναι γραμμένο για την Βάνα Μπάρμπα η οποία μάλιστα και παίζει και στο βίντεο κλιπ

Διαβάστε το στο in.gr

Κυριαζής: Συγκινούν τα λόγια της πρώην συντρόφου του, Βάνας Μπάρμπα

"Έφυγε" στα 68 του χρόνια

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Χρήστος Κυριαζής – Ο θυελλώδης έρωτας με την Βάνα Μπάμπα και το «Έχω κλάψει»

Το συγκλονιστικό τραγούδι «Έχω κλάψει» που συντρόφευσε εκατοντάδες χωρισμού από την ημέρα κυκλοφορίας είναι γραμμένο για την Βάνα Μπάρμπα η οποία μάλιστα και παίζει και στο βίντεο κλιπ

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πώς να απολαύσετε υπέροχες γιορτές με τα παιδιά σας

«Η Γη της Ελιάς» – Δευτέρα: Μια αποκάλυψη θα γίνει «χιονοστιβάδα» και θα παρασύρει πολλούς με τον χειρότερο τρόπο

Ποιους τρόπους μπορείτε να ακολουθήσετε για να χαλαρώσετε μετά από μια απαιτητική μέρα

Γρηγόρης Μελάς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Η στάση του είναι μια ντροπή για την ελληνική τηλεόραση»

Mente Fuerte: Η αντίδρασή του σε ερώτηση δημοσιογράφου για την «ελεύθερη σχέση» μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού

6 τρόποι να προστατεύσετε το σκύλο σας το χειμώνα