Χρήστος Κυριαζής: Με αναφιλητά μίλησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για τη σύντροφο του
12:48 - 10/11/2021
Σύσσωμο τον τηλεοπτικό κόσμο συντάραξε η είδηση πως ο Χρήστος Κυριαζής απεβίωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 68 ετών. […]
The post Χρήστος Κυριαζής: Με αναφιλητά μίλησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για τη σύντροφο του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Κυριαζής: Με αναφιλητά μίλησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για τη σύντροφο του – «Η Σοφία ποτέ δεν τον εκμεταλεύτηκε» (vid)
Ειδικότερα, στην Super Κατερίνα, η δημοσιογράφος σημείωσε πως «η σύντροφος του, η Σοφία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν… Είναι… Ήταν πολλά χρόνια δίπλα στον Χρήστο Κυριαζή και θέλω να σας πως ότι, προσωπική μου εκτίμηση, ένας άνθρωπος που πραγματικά αγάπησε και σεβάστηκε τον Χρήστο. Μία γυναίκα που ποτέ δεν τον εκμεταλλεύτηκε. Ποτέ στη δημοσιότητα δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρήστος Κυριαζής: «Λύγισε» η Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο του
«Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα» Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή. Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Το δικό της «αντίο» είπε και η Βάνα Μπάρμπα η οποία μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο […]
Το άρθρο Χρήστος Κυριαζής: «Λύγισε» η Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο του εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΧρήστος Κυριαζής: «Λύγισε» η Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο του
«Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα»
Διαβάστε το στο news.gr