Σάσα Σταμάτη: Το συγκινητικό «αντιο» στον Χρήστο Κυριαζή – «Πολέμησες γενναία»
12:48 - 10/11/2021
Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους του αλλά και όσους τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική του. Ο τραγουδιστής έδινε μάχη εδώ και αρκετούς μήνες με τον καρκίνο αλλά τελικά νικήθηκε. «Χρήστο, φιλαράκι μου. Πολέμησες γενναία», έγραψε η Σάσα Σταμάτη λίγο μετά τη δυσάρεστη είδηση […]
The post Σάσα Σταμάτη: Το συγκινητικό «αντιο» στον Χρήστο Κυριαζή – «Πολέμησες γενναία» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το συγκινητικό «αντίο» της Βάνας Μπάρμπα στον Χρήστο Κυριαζή
Πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε ηλικία 68 ετών ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Διαβάστε το στο real.grΗ Σάσα Σταμάτη αποχαιρετά τον Χρήστο Κυριαζή - Η άγνωστη ιστορία τους
Η άγνωστη ιστορία της Σάσας Σταμάτη με τον Χρήστο Κυριαζή και το βίντεο κλιπ που πρωταγωνίστησε.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Σάσα Σταμάτη αποχαιρέτησε τον Χρήστο Κυριαζή
Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Σάσα Σταμάτη αποχαιρέτησε τον Χρήστο Κυριαζή
Διαβάστε το στο spoilersΒάνα Μπάρμπα: Το συγκινητικό «αντίο» στον Χρήστο Κυριαζή
Η Βάνα Μπάρμπα αποχαιρέτησε τον Χρήστο Κυριαζή, με τον οποίο έζησε ένα μεγάλο έρωτα.Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποχαιρέτησε τον Χρήστο Κυριαζή. Οι δύο τους είχαν ζήσει ένα μεγάλο έρωτα, καθώς ήταν σε σχέση για δύο χρόνια, ενώ στη συνέχεια ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως «ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε μια κυρία δίπλα του, τη Σοφία, μια σπουδαία γυναίκα που φρόντιζε τα πάντα για εκείνον. Η γυναίκα αυτή χρειάζεται στήριξη και τα θερμά μας συλλυπητήρια. Εμένα είναι κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά. Είναι ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μεγάλη προσωπικότητα, ένας σπουδαίος άνθρωπος». «Η εποχή τους ανθρώπους αυτούς τους βγάζ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣάσα Σταμάτη για Χρήστο Κυριαζή – «Χρήστο, φιλαράκι μου… »
Το τελευταίο αντίο μέσα από την ανάρτησή της στα social media από την Σάσα Σταμάτη για τον Χρήστο Κυριαζή , που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών, μετά από την σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο χαμός του έχει βυθίσει στην θλίψη τους οικείους του, αλλά και τους θαυμαστές του, που […]
Διαβάστε το στο dete.gr