Χρήστος Κυριαζής: Η Βάνα Μπάρμα «λυγίζει» στο φευγιό του καλλιτέχνη

12:26 - 10/11/2021

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μέσα από τον αέρα της […] The post Χρήστος Κυριαζής: Η Βάνα Μπάρμα «λυγίζει» στο φευγιό του καλλιτέχνη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Κυριαζής: Συγκλονισμένη η Βάνα Μπάρμπα με το θάνατο του τραγουδιστή

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, τα ξημερώματα της Τετάρτης έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Ο τραγουδιστής, άφησε την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του, όπως ήταν η επιθυμία του. Συγκλονισμένη, η Βάνα Μπάρμπα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για τον καλό της φίλο. Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο video clip «Έχω κλάψει». «Ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε δίπλα του μια κυρία σπουδαία, στυλοβάτη στη ζωή του. Την Σοφία που φρόντιζε τα πάντα και νομίζω πως αυτή η γυναίκα χρειάζεται στήριξη αυτή τη στιγμή γιατί είχε αναλάβει όλη του την ζωή» ανέφερε με τρεμάμενη φ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χρήστος Κυριαζής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του καλλιτέχνη

Ο Χρήστος Κυριαζής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και «έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης σε To άρθρο Χρήστος Κυριαζής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του καλλιτέχνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Χρήστος Κυριαζής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του καλλιτέχνη

Ο Χρήστος Κυριαζής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και «έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 68 ετών.  Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές του σπουδαίου δημιουργού βυθίστηκαν σε ανείπωτη θλίψη, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Χρήστος Κυριαζής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του καλλιτέχνη

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Χρήστος Κυριαζής – Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του μποέμ Πειραιώτη

Από τα πρώτα χρόνια της πορείας του μέχρι και την δεύτερη πολύ πετυχημένη καριέρα του ο Χρήστος Κυριαζής εντυπωσίαζε το κοινό με τραγούδια απλά, με όμορφες μελωδίες.

Διαβάστε το στο vita.gr

Χρήστος Κυριαζής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Ο Χρήστος Κυριαζής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και «έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 68 ετών. Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές του σπουδαίου δημιουργού βυθίστηκαν σε ανείπωτη θλίψη, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. Η κηδεία του καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χρήστος Κυριαζής – Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη

O Χρήστος Κυριαζής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 68 ετών

Διαβάστε το στο to10.gr

Χρήστος Κυριαζής: Η σπουδαία καριέρα, οι έρωτες της ζωής του και το αιφνίδιο τέλος

Ο θάνατος του συνθέτη και τραγουδιστή Χρήστου Κυριαζή τα ξημερώματα της Τετάρτης σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- χώρο. Ο Χρήστος Κυριαζής γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1953 στον Πειραιά και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στα Καμίνια. Ο πατέρας του εργαζόταν ως επιπλοποιός και λόγω της οικογενειακής παράδοσης κι εκείνος έμαθε τη τέχνη της […] The post Χρήστος Κυριαζής: Η σπουδαία καριέρα, οι έρωτες της ζωής του και το αιφνίδιο τέλος appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χάρης Ρώμας για γνωστό συνάδελφό του: «Μου είπε ότι εσύ ήσουν νόστιμο παιδάκι, τώρα έχεις γίνει βόιδι»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω ότι η πεθερά αγαπά την Κατερίνα Καινούργιου και την εγκρίνει»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήρθε, μου χάιδεψε την κοιλίτσα και μού είπε «με το καλό»

Σάσα Μπάστα: «Δεν ήμουν και το καλύτερο κορίτσι, έστειλα πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό μου για να μη με ξεχνά»

Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν πήγα στον ειδικό, κατάλαβα πως είχα ήδη κάνει ένα μεγάλο βήμα αυτοπροστασίας»

Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου», με έβλεπαν και μετά: σας ευχαριστούμε»