Ο θρύλος πίσω από την επιτυχία του Χρήστου Κυριαζή «Έχω κλάψει» για τον έρωτα με την Βάνα Μπάρμπα (vid)

12:26 - 10/11/2021

Ο Χρήστος Κυριαζής «είχε κλάψει» για την Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Χρήστος Κυριαζής «έχει κλάψει» για τον έρωτά του με τη Βάνα Μπάρμπα

Ποιος δεν έχει πιει, καπνίσει, ξενυχτήσει με τα τραγούδια του για τον έρωτα του;

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Οταν ο Χρήστος Κυριαζής σάρωνε με το «Εχω κλάψει» για τα μάτια της Βάνας Μπάρμπα

«Εχω κλάψει, για πολλές γυναίκες έχω κλάψει, μα για σένα πιο πολύ»… Με αυτό το τραγούδι ο Χρήστος Κυριακής μιλούσε για έναν μεγάλο έρωτα της ζωής του, έναν έρωτα που τον σημάδεψε, αυτόν με τη Βάνα Μπάρμπα. Ο Χρήστος Κυριαζής, ο επιπλοποιός από τον Πειραιά, που μάγεψε με τις επιτυχίες του αρκετές γενιές, «έσβησε» τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Έχω κλάψει»: Ο θρύλος πίσω από την επιτυχία του Χρήστου Κυριαζή (Βίντεο)

Ο Χρήστος Κυριαζής πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/11) έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, αφήνοντας παρακαταθήκη τα ερωτικά του τραγούδια.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (14/11) στο Gazzetta

ΟΦΗ: Το δίδυμο Καραχάλιος - Μπάκιτς, οι εναλλακτικές και τα 6+1 παιχνίδια σε ένα μήνα

Η ανόρθωση της Ανόρθωσης και η στάση Πουλλαΐδη

Οι απόλυτοι αριθμοί: Ποιος ποδοσφαιριστής έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε γκολ στον 21ο αιώνα

Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον είναι πιο φορτσάτος από ποτέ αλλά αγωνιστικά χρειάζεται ένα 2ο στήριγμα στα άκρα (vids)

Αγγλία: Τα «λαβωμένα» Λιοντάρια θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω