Βάνα Μπάρμπα στο TLIFE: Συντετριμμένη για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα»
12:18 - 10/11/2021
Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον
To άρθρο Βάνα Μπάρμπα στο TLIFE: Συντετριμμένη για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάνα Μπάρμπα – Οι πρώτες δηλώσεις για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή
Η Βάνα Μπάρμπα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή
Διαβάστε το στο in.grΒάνα Μπάρμπα – Η δήλωσή της για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή
Η Βάνα Μπάρμπα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή
Διαβάστε το στο tanea.grΒάνα Μπάρμπα για Χρήστο Κυριαζή: «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα»
Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο. Το TLIFE επικοινώνησε με την Βάνα Μπάρμπα, η οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον σπουδαίο τραγουδοποιό για περίπου δύο χρόνια. Η ηθοποιός συντετριμμένη από τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή, δήλωσε χαρακτηριστικά:...
The post Βάνα Μπάρμπα για Χρήστο Κυριαζή: «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΒάνα Μπάρμπα: Συντετριμμένη για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα» (vid)
Το TLIFE επικοινώνησε με την Βάνα Μπάρμπα, η οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον σπουδαίο τραγουδοποιό για περίπου δύο χρόνια. Η ηθοποιός συντετριμμένη από τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσοι τον γνωρίζαμε ήμασταν πολύ τυχεροί. Και εγώ προσωπικά που τον έζησα, που μπόρεσα να γνωρίσω τη σπουδαιότητα του μυαλού του, της ψυχής […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοκαρισμένη η Βάνα Μπάρμπα από τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Το μόνο που θέλω να πω είναι…»
Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής, τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου.
Το άρθρο Σοκαρισμένη η Βάνα Μπάρμπα από τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Το μόνο που θέλω να πω είναι…» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΒάνα Μπάρμπα: Λύγισε για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή
Βάνα Μπάρμπα: Δεν μπόρεσε να κρύψει την ανείπωτη θλίψη της.
Διαβάστε το στο pagenews.grΣοκαρισμένη η Βάνα Μπάρμπα από τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Το μόνο που θέλω να πω είναι…»
Διαβάστε το στο to10.grΒάνα Μπάρμπα – Οι πρώτες δηλώσεις για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή
Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής, τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου. Ο τραγουδιστής ήταν 68 ετών και έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του καλλιτέχνη μίλησε στο gossip-tv.gr και «λύγισε» με τρεμάμενη φωνή και συγκίνηση είπε: «Μιλάμε τώρα για έναν άνθρωπο που «χάθηκε». Το μόνο που θέλω να πω είναι […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr