Βάνα Μπάρμπα στο TLIFE: Συντετριμμένη για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα»

12:18 - 10/11/2021

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον To άρθρο Βάνα Μπάρμπα στο TLIFE: Συντετριμμένη για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάνα Μπάρμπα – Οι πρώτες δηλώσεις για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή

Η Βάνα Μπάρμπα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή

Διαβάστε το στο in.gr

Βάνα Μπάρμπα – Η δήλωσή της για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή

Η Βάνα Μπάρμπα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή

Διαβάστε το στο tanea.gr

Βάνα Μπάρμπα για Χρήστο Κυριαζή: «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα»

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο. Το TLIFE επικοινώνησε με την Βάνα Μπάρμπα, η οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον σπουδαίο τραγουδοποιό για περίπου δύο χρόνια. Η ηθοποιός συντετριμμένη από τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή, δήλωσε χαρακτηριστικά:... The post Βάνα Μπάρμπα για Χρήστο Κυριαζή: «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βάνα Μπάρμπα: Συντετριμμένη για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα» (vid)

Το TLIFE επικοινώνησε με την Βάνα Μπάρμπα, η οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον σπουδαίο τραγουδοποιό για περίπου δύο χρόνια. Η ηθοποιός συντετριμμένη από τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσοι τον γνωρίζαμε ήμασταν πολύ τυχεροί. Και εγώ προσωπικά που τον έζησα, που μπόρεσα να γνωρίσω τη σπουδαιότητα του μυαλού του, της ψυχής […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκαρισμένη η Βάνα Μπάρμπα από τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Το μόνο που θέλω να πω είναι…»

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής, τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου. Το άρθρο Σοκαρισμένη η Βάνα Μπάρμπα από τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Το μόνο που θέλω να πω είναι…» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Βάνα Μπάρμπα: Λύγισε για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή

Βάνα Μπάρμπα: Δεν μπόρεσε να κρύψει την ανείπωτη θλίψη της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σοκαρισμένη η Βάνα Μπάρμπα από τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Το μόνο που θέλω να πω είναι…»

Διαβάστε το στο to10.gr

Βάνα Μπάρμπα – Οι πρώτες δηλώσεις για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής, τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου.  Ο τραγουδιστής ήταν 68 ετών και έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του καλλιτέχνη μίλησε στο gossip-tv.gr και «λύγισε» με τρεμάμενη φωνή και συγκίνηση είπε: «Μιλάμε τώρα για έναν άνθρωπο που «χάθηκε». Το μόνο που θέλω να πω είναι […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Δεν ισχύει ότι έχω παιδί, θα το ήθελα αλλά τελικά δεν συνέβη»

Μαρία Αναστασοπούλου: «Όταν έρχονται τα νούμερα τηλεθέασης, εγώ είμαι ήδη στο γραφείο»

Σταύρος Βαρθαλίτης: «Ντρέπομαι, ήταν ένα λάθος που έκανα εκείνη την περίοδο και δε θα έπρεπε να ξανασυμβεί»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ό,τι έχω πει, ισχύει και ό,τι έχω κάνει δεν θα το άλλαζα»

Η δύναμη της αγάπης που απαλύνει τον πόνο

The Voice: Οι καλλιτέχνες που θα βρεθούν στο πλευρό των κριτών στα επόμενα επεισόδια