«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης»
08:50 - 10/11/2021
Μετά την περσινή του συμμετοχή στο Survivor, φέτος ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται να διαγωνίζεται στο J2US. Κάτι το οποίο ωστόσο […]
The post «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης»
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι άνοιξε πυρ εναντίον του Τζέιμς Καφετζή. Γεμάτη απορία ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχετικά με τον λόγο που υπάρχει ο Τζέιμς Καφετζής στην τηλεόραση, o οποίος, μετά το Survivor, πήρε μέρος στο J2US. «Νομίζει ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από αυτόν. Εντάξει, εμένα δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του Τζέιμς από την ... Περισσότερα
To άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΕλίζαμπεθ Ελέτσι: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο James Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης
O James Καφετζής ξεχώρισε κατά την περσινή συμμετοχή του στο Survivor ξεχώρισε αφού οι θαυμαστές του τον απόδωσαν το προσωνύμιο «πρίγκιπας του reality». Τη φετινή σεζόν, ο James Καφετζής συμμετέχει και στο Just2Us, όμως η πρώην συμπαίκτρια του, Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι το ότι εκείνος βρίσκεται στην τηλεόραση. «Νομίζει ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από αυτόν. Εντάξει, εμένα δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του Τζέιμς από την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Το πιο ακριβό δώρο που έχω δεχθεί είναι μια τσάντα από το Μιλάνο. Ξέρω ότι είναι ακριβή»
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλίζαμπεθ Ελέτσι: "Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης"
"Νομίζει ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από αυτόν"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr