«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης»

08:50 - 10/11/2021

Μετά την περσινή του συμμετοχή στο Survivor, φέτος ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται να διαγωνίζεται στο J2US. Κάτι το οποίο ωστόσο […] The post «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι άνοιξε πυρ εναντίον του Τζέιμς Καφετζή. Γεμάτη απορία ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχετικά με τον λόγο που υπάρχει ο Τζέιμς Καφετζής στην τηλεόραση, o οποίος, μετά το Survivor, πήρε μέρος στο J2US. «Νομίζει ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από αυτόν. Εντάξει, εμένα δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του Τζέιμς από την ... Περισσότερα To άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο James Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης

O James Καφετζής ξεχώρισε κατά την περσινή συμμετοχή του στο Survivor ξεχώρισε αφού οι θαυμαστές του τον απόδωσαν το προσωνύμιο «πρίγκιπας του reality». Τη φετινή σεζόν, ο James Καφετζής συμμετέχει και στο Just2Us, όμως η πρώην συμπαίκτρια του, Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι το ότι εκείνος βρίσκεται στην τηλεόραση. «Νομίζει ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από αυτόν. Εντάξει, εμένα δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του Τζέιμς από την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Το πιο ακριβό δώρο που έχω δεχθεί είναι μια τσάντα από το Μιλάνο. Ξέρω ότι είναι ακριβή»

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: "Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης"

"Νομίζει ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από αυτόν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»