Δείτε πότε το κοτόπουλο γίνεται επικίνδυνο για δηλητηρίαση

13:56 - 09/11/2021

Το κοτόπουλο αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα είδη κρέατος, που καταναλώνουμε μικροί και μεγάλοι. Αν, όμως, δεν προσέξουμε στον χειρισμό του, το κοτόπουλο μπορεί μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση. Αυτό συμβαίνει εάν δεν το πλύνουμε με προσοχή και δεν το μαγειρέψουμε σωστά. Δηλητηρίαση: Ποια βακτήρια σχετίζονται με το κοτόπουλο Σαλμονέλα (Salmonella enteritidis) Η σαλμονέλα είναι ένα επικίνδυνο βακτήριο που μπορεί να βρεθεί στο πεπτικό σύστημα μερικών ζώων, πουλερικών, σκύλων, γάτων και άλλων θερμόαιμων ζώων. Αυτό το στέλεχος είναι μόνο 1 από περίπου 2.000 είδη βακτηρίων σαλμονέλας. Συσχετίζεται συχνά με κρέας από πουλερικά και με τα αυγά. Σταφυλόκοκκος (Staphylococcus aureu

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις