Κοντά σε συμφωνία Ελ Αραμπί και Ολυμπιακός

10:22 - 09/11/2021

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και όλα δείχνουν ότι ο Μαροκινός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίνει τα χέρια με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός!

Δίνει τα χέρια με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός! 09/11/2021 Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιθυμούν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασίας τους. Οι συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και της πλευράς του Μαροκινού επιθετικού προχωρούν σε πολύ καλό κλίμα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία είναι κοντά! Το συμβόλαιο του Ελ Εραμπί λήγει το καλοκαίρι και από 1η Γενάρη θα μπορεί να μιλήσει ως ελεύθερος με όποια ομάδα επιθυμεί. Όλα, όμως, δείχνουν ότι δεν θα φτάσει σε τέτοιο σημείο η υπόθεση και θα πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των Πειραιωτών και του 34χρονου άσου.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πώς έχει η κατάσταση με Μανωλά και Ολυμπιακό

Πώς έχει η κατάσταση με Μανωλά και Ολυμπιακό 09/11/2021 Δεν περνάει μέρα που να μη γράφεται στην Ιταλία έστω ένα ρεπορτάζ για τον Κώστα Μανωλά. Δεν εμπεριέχεται, βέβαια, κάποιο νέο στοιχείο στην υπόθεση. Επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα, αλλά με διαφορετικά λόγια. Η ουσία παραμένει ίδια: στον ιταλικό Νότο πιστεύουν ότι θα τεθεί σοβαρό θέμα με τον 30χρονο Έλληνα στόπερ τον χειμώνα. Ας κρατάμε μικρό καλάθι, όμως, για τον Ολυμπιακό. Αν είναι να γίνει κάτι με τον Μανωλά, το πιθανότερο είναι να πάει για καλοκαίρι.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)