Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Νόσησα από κορονοϊο την ίδια ημέρα που έκανα το εμβόλιο, χτύπησε τον θυρεοειδή μου

09:50 - 09/11/2021

Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία ανέφερε ότι νόσησε την ίδια ημέρα που έκανε το εμβόλιο με αποτέλεσμα να χτυπηθεί ο θυρεοειδής της και να επηρεάσει τα μαλλιά της. «Νόσησα από κορονοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλάκια μου δεν τα άντεξαν όλα αυτά μαζί. Κι έτσι τα κούρεψα και είμαι μια χαρά τώρα», ανέφερε η ηθοποιός. «Σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα, οπότε δεν ήταν πια υγιή κι έτσι αναγκάστηκα να τα κόψω. Νόσησε και ο σύζυγος, ευτυχώς όχι τα παιδιά και οι γονείς» πρόσθεσε. «Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό» Παράλληλα η ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα ακοής που αντιμετωπίζει. «Είμαι πάρα πολύ καλύτερα,

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Νόσησα από κορονοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο»

«Μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλιά μου δεν το άντεξαν», λέει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν. «Νόσησα από κορονοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλάκια μου δεν τα άντεξαν όλα αυτά ... Περισσότερα To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Νόσησα από κορονοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Νόσησα από κορονοϊό τη μέρα που έκανα το εμβόλιο», vid

Δείτε το βίντεο: Το άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Νόσησα από κορονοϊό τη μέρα που έκανα το εμβόλιο», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Νόσησα από κορονοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο»

«Μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλιά μου δεν το άντεξαν», λέει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν. «Νόσησα από κορονοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλάκια μου δεν τα άντεξαν όλα αυτά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Κόλλησα κορονοϊό την ημέρα που εμβολιάστηκα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πώς κόλλησε κορονοϊό και τα συμπτώματα που εμφάνισε.Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς κόλλησε κορονοϊό. Η γνωστή ηθοποιός είπε ότι νόσησε την ημέρα που έκανε το εμβόλιο, ενώ λόγω του ιού αντιμετώπισε πρόβλημα με τα μαλλιά της. «Νόσησα από κορονοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε τον θυρεοειδή», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε πως «τα μαλλάκια μου δεν τα άντεξαν όλα αυτά μαζί. Κι έτσι τα κούρεψα και είμαι μια χαρά τώρα». «Η τρίχα σταμάτησε να αιματώνεται, οπότε δεν ήταν πια υγιή κι έτσι αναγκάστηκα να τα κόψω. Νόσησε και ο σύζυγος, ευτυχώς όχι τα παιδιά και οι γονείς

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Νόσησα από κορονοϊο την ίδια ημέρα που έκανα το εμβόλιο, χτύπησε τον θυρεοειδή μου

Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία ανέφερε ότι νόσησε την ίδια ημέρα που έκανε το εμβόλιο με αποτέλεσμα να χτυπηθεί ο θυρεοειδής της και να επηρεάσει τα μαλλιά της. «Νόσησα από κορονοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλάκια μου […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 24/11/2024

Σε δείπνο στον Λευκό Οίκο που παρέθεσε ο Τζο Μπάιντεν παρέστη ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Αλίαρτο Βοιωτίας

Τρέλα για Τζόλη στην Κλαμπ Μπριζ: Οργάνωσε και την εξέδρα μετά τα 4 γκολ

«Πακέτο από τον Άγιαξ στον ΠΑΟΚ – Δανεικός με οψιόν 3 εκατομμύρια ευρώ»

Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου