Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλιά μου δεν το άντεξαν»

08:32 - 09/11/2021

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα προβλήματα υγείας […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλιά μου δεν το άντεξαν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για κοροναϊό: Η ακοή μου έχει αποκατασταθεί στο 70% – Γι αυτό κούρεψα τα μαλλιά μου (Βίντεο)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για την περιπέτεια της υγεία της με τον κοροναϊό.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έχει αποκατασταθεί η ακοή μου περίπου στο 70%»

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο είχε το βράδυ της Δευτέρας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με την παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση». Η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η ακοή μου έχει αποκατασταθεί στο 70%» – Ο λόγος που έπρεπε να κόψει τα μαλλιά της

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο είχε χθες το βράδυ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με την παράσταση «Η Κυρία To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η ακοή μου έχει αποκατασταθεί στο 70%» – Ο λόγος που έπρεπε να κόψει τα μαλλιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο κορωνοϊός της «χτύπησε» το θυρεοειδή

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον κορωνοϊό, στο πώς νόσησε και έκανε ειδική μνεία στο θέμα της ακοής της

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Π.Αναστασοπούλου: «Νόσησα από κορωνοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο - Τα μαλλιά μου δεν το άντεξαν»

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν. «Νόσησα από κορωνοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλάκια μου δεν τα άντεξαν όλα αυτά μαζί. Κι έτσι τα κούρεψα και είμαι μια χαρά τώρα», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα, οπότε δεν ήταν πια υγιή κι έτσι αναγκάστηκα να τα κόψω. Νόσησε και ο σύζυγος, ευτυχώς όχι τα παιδιά και οι γονείς». Για το θέμα της ακοής της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ καλύτερα, έχει αποκατασταθεί η ακοή μου σε ένα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Αναστασοπούλου: «Μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλιά μου δεν το άντεξαν»

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλιά μου δεν το άντεξαν"

"Νόσησα από κορωνοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε