Απασφάλισε ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Αν ήμουν πατέρας τους, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί»
01:24 - 09/11/2021
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στις Απλές Κουβέντες και στράφηκε εναντίον των ριάλιτι κι όσων πρεσβεύουν. «Ο κόσμος πιστεύει ότι […]
The post Απασφάλισε ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Αν ήμουν πατέρας τους, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατά του Bachelor ο Γιάννης Ζουγανέλης: Αν ήμουν πατέρας αυτών των κοριτσιών, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί
Στο πλατό της εκπομπής «Απλές Κουβέντες» του Open βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης το βράδυ της Δευτέρας και η συζήτηση έφτασε στα πρότυπα που περνάει η τηλεόραση. Ο καλλιτέχνης, έφερε ως παράδειγμα το reality του Alpha, «The Bachelor» και ο λόγος του ήταν αιχμηρός. «Ο κόσμος πιστεύει ότι πρότυπα είναι ότι εμφανίζεται στην τηλεόραση. Υπάρχουν πρότυπα αλλά δεν τα ψάχνουμε. Νομίζουμε ότι υπάρχει στη ζωή, ότι υπάρχει στην τηλεόραση ή στα social media» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης. Κατά του Bachelor ο Γιάννης Ζουγανέλης Την απορία του για το «Bachelor» και τις κοπέλες που συμμετέχουν σε αυτό και διεκδικούν τον Εργένη, εξέφρασε ο Γιάννης Ζουγανέλης ενώ τόνισε πώς θα ένιωθε εκείνο
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr