Πωλίνα Γκιωνάκη: Ήμουν 6 χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση

15:50 - 08/11/2021

Στην εκπομοπή Πρωινό μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη για την κακοποίηση που βίωσε από τον πρώην σύντροφό της. Στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένη η Πωλίνα Γκιωνάκη. Μεταξύ άλλων, η Πωλίνα Γκιωνάκη αναφέρθηκε στην κακοποίησε που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για έξι χρόνια. ... Περισσότερα To άρθρο Πωλίνα Γκιωνάκη: Ήμουν 6 χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ήμουν σε κακοποιητική σχέση - Μου επιτέθηκε για να με πνίξει» - Βίντεο

Για την κακοποίηση που βίωσε από τον πρώην σύντροφό της μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Διαβάστε το στο real.gr

Πωλίνα Γκιωνάκη: Ήμουν 6 χρόνια σε κακοποιητική σχέση – Θα μπορούσε να με είχε πνίξει (Video)

«Υπάρχει φωτογραφία που ο λαιμός μου είναι μελανιασμένος, θα μπορούσε να με είχε πνίξει», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Λύγισε» η Ράνια Σχίζα: «Είπε και πράγματα που θυμήθηκα πέρα από τα δικά μου, της ζωής μου»

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Η παρακάμερα του αγώνα με τις συγκινητικές στιγμές για τα Τέμπη στην Τούμπα

Τραγωδία στην Κατεχάκη – Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων με τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες

Ο Μπάμπα Ράχμαν συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Μεταχειρισμένα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε και τι να προσέχετε: Ford Fiesta (2018-2023)

Τροχαίο δυστύχημα στην Κατεχάκη: «Ο οδηγός βγήκε με αίματα στο στόμα», λένε αυτόπτες μάρτυρες της καραμπόλας με 3 νεκρούς και 3 τραυματίες