Πωλίνα Γκιωνάκη: Ήμουν 6 χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση

15:50 - 08/11/2021

Στην εκπομοπή Πρωινό μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη για την κακοποίηση που βίωσε από τον πρώην σύντροφό της. Στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένη η Πωλίνα Γκιωνάκη. Μεταξύ άλλων, η Πωλίνα Γκιωνάκη αναφέρθηκε στην κακοποίησε που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για έξι χρόνια. ... Περισσότερα To άρθρο Πωλίνα Γκιωνάκη: Ήμουν 6 χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ήμουν σε κακοποιητική σχέση - Μου επιτέθηκε για να με πνίξει» - Βίντεο

Για την κακοποίηση που βίωσε από τον πρώην σύντροφό της μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Διαβάστε το στο real.gr

Πωλίνα Γκιωνάκη: Ήμουν 6 χρόνια σε κακοποιητική σχέση – Θα μπορούσε να με είχε πνίξει (Video)

«Υπάρχει φωτογραφία που ο λαιμός μου είναι μελανιασμένος, θα μπορούσε να με είχε πνίξει», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Απολογείται σήμερα στο Αγρίνιο ο 30χρονος για τη δολοφονία της Δώρας – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Τι είναι ο υπερυπολογιστής Δαίδαλος και γιατί μας αφορά

Μελιτζάνες «παπουτσάκια» και γίγαντες στο μενού της εβδομάδας: Πώς να κάνετε το πλάνο σας

Στα τέλη Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται η συγχώνευση της BriQ Properties με την ICI

Το σχέδιο Μαξίμου για το νέο ράλι ανόδου στις τιμές ρεύματος – Ποια μέτρα ελάφρυνσης επεξεργάζεται

Ο «αθόρυβος» Τζέριαν Γκραντ παραμένει κομβικός για τον Παναθηναϊκό