Ο Τσιτσιπάς αποκάλυψε γιατί πηγαίνει συνέχεια στην... τουαλέτα
15:14 - 08/11/2021
Ο Τσιτσιπάς αποκάλυψε γιατί πηγαίνει συνέχεια στην... τουαλέτα
08/11/2021
Στην κυριαρχία του Νόβακ Τζόκοβιτς και στο γιατί πηγαίνει όλη την ώρα στην... τουαλέτα, αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική Sport Bild, ενώ τόνισε πως υπάρχουν πολύ περισσότεροι οι διεκδικητές των major τίτλων.
Αρχικά αναφέρθηκε στα... toilet break που έπαιρνε στα αμερικάνικα τουρνουά και ξεσήκωσαν αρκετές συζητήσεις, λέγοντας:
«Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σπάσω κανενός τον ρυθμό, δεν το έκανα για τακτικούς λόγους. Συγκεντρώνομαι μόνο στον εαυτό μου και όχι στον αντίπαλό μου όταν αγωνίζομαι. Το έκανα άλλωστε και μετά από ένα σετ που είχα κερδίσε
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκαλύπτει γιατί ζητάει συνέχεια toilet break
«Δεν γίνεται να σου υποδεικνύουν πόση ώρα θα περάσεις στην τουαλέτα», λέει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟ Στέφανος Τσιτσιπάς αποκαλύπτει γιατί πηγαίνει τόσο συχνά στην… τουαλέτα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική Bild
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΣτέφανος Τσιτσιπάς: Αποκάλυψε γιατί πάει τόσο συχνά στην τουαλέτα στους αγώνες
«Δεν γίνεται να σου υποδεικνύουν πόση ώρα θα περάσεις στην τουαλέτα», λέει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική Bild και μεταξύ άλλων απάντησε για τα πολυσυζητημένα του toilet breaks κατά τη διάρκεια των αγώνων του. Στην ερώτηση αν το toilet break είναι κίνηση τακτικής για να εκνευρίσει τους […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκάλυψε γιατί πάει τόσο συχνά στην τουαλέτα στους αγώνες.
Διαβάστε το στο fimes.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Αποκάλυψε γιατί πηγαίνει συνέχεια στην τουαλέτα
Στην κυριαρχία του Νόβακ Τζόκοβιτς και στο γιατί πηγαίνει όλη την ώρα στην… τουαλέτα, αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική Sport Bild, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι οι διεκδικητές των major τίτλων. Αρχικά αναφέρθηκε στα… toilet break που έπαιρνε στα αμερικάνικα τουρνουά και ξεσήκωσαν αρκετές συζητήσεις, λέγοντας: «Η πρόθεσή μου […]
Διαβάστε το στο irafina.gr