Άριελ Κωνσταντινίδη: Με έπιασε από τα μάγουλα και με φίλησε στο στόμα – Η καταγγελία για ηθοποιό που δεν έκανε ποτέ
14:00 - 08/11/2021
Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκαλύπτοντας ότι έχει δεχθεί παρενόχληση από ηθοποιό για την οποία δεν έκανε καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς, όπως είπε, αυτό θα είχε μόνο νόημα αν υπήρχαν και άλλες καταγγελίες μαζί για το συγκεκριμένο άτομο. «Υπήρχαν κι άλλα περιστατικά παρενόχλησης από αυτά που έχω πει. Κάποια στιγμή στο θέατρο είχε μπει ένας επιδειξίας, ήμουν εννιά χρονών, και αυτό ήταν κάτι αγριευτικό. Στο περιστατικό αυτό κάποια μαμά μού είπε “ε, και τι έγινε; Δεν έχεις δει τον μπαμπά σου γυμνό;”. Εγώ έμαθα να παγώνω και να κάνω ότι δεν συμβαίνει κάτι, όπως επίσης να δείχνω ότι είμαι μεγάλη. Φοβόμουν μη με στ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άριελ Κωνσταντινίδη: Η καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό που δεν έκανε στο ΣΕΗ
«Ένας μεγάλος ηθοποιός με έπιασε από τα μάγουλα και με φίλησε στο στόμα, θυμάμαι τον πόνο»
Διαβάστε το στο news.grΆριελ Κωνσταντινίδη - Η καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό που δεν έκανε στο ΣΕΗ
"Αυτός ο άνθρωπος με έπιασε από τα μάγουλα ξαφνικά και με φίλησε στο στόμα. Ακόμα θυμάμαι τον πόνο στα μάγουλά μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr