Γιώργος Θεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
13:36 - 08/11/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ήταν σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον […]
The post Γιώργος Θεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Θεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να με καταριέται»
Για πρώτη φορά ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον APLHA, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ένα ιδιαίτερα σοκαριστικό περιστατικό. «Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να με καταριέται» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Θεοφάνους για Παντελή Παντελίδη: «Είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Θεοφάνους...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Θεοφάνους – «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
Ο συνθέτης αποκάλυψε ένα τραγικό γεγονός από το παρελθόν
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Θεοφάνους για Παντελή Παντελίδη: «Eίδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
Για τον Παντελή Παντελίδη και σε μια άγνωστη ιστορία αναφέρθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Διαβάστε το στο GazzettaΘεοφάνους για Παντελίδη: Είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου
Για τον Παντελή Παντελίδη και ένα περιστατικό που δεν είναι γνωστό μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου ο Γιώργος Θεοφάνους. «Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδειχνα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες» είπε. Ο Γιώργος Θεοφάνους συνέχισε: «Σε εκείνη την επιστολή έγραφα ακριβώς αυτό, επειδή δεν έχεις ζήσει τον πόλεμο του ’74, που εγώ τον έζησα, θεωρώ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Θεοφάνους για Παντελή Παντελίδη: «Είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε μια άγνωστη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ήταν σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Θεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
«Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη! Η Φαίη είχε περάσει πολύ δύσκολα», λέει ο Γιώργος Θεοφάνους. Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ήταν σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε ένα περιστατικό...
The post Γιώργος Θεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓιώργος Θεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου» (Video)
«Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί;»
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιώργος Θεοφάνους: "Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου"
Μια σπάνια εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους
Διαβάστε το στο thetoc.grΘεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για το... άσχημο τάιμινγκ μιας διαφωνίας που είχε με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη.
Το άρθρο Θεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓ.Θεοφάνους: «Η μητέρα του Παντελίδη καταριόταν εμένα και τα παιδιά μου πάνω από το μνήμα»
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για ένα περιστατικό σχετικό με τον ίδιο και την οικογένεια Παντελίδη, το οποίο δικαιολογεί τις παγωμένες σχέσεις που διατηρούν μεταξύ τους.
«Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό, αλλά πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδινα το μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές την γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες», αναφέρει για την αρχική του σχέση με τον εκλιπόντα τραγουδιστή.
Στην συνέχεια εξήγησε: «Σε εκείνη την
Διαβάστε το στο pronews.grΓιώργος Θεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
«Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη! Η Φαίη είχε περάσει πολύ δύσκολα», λέει ο Γιώργος Θεοφάνους. Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ήταν σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘεοφάνους: «Η μητέρα του Παντελίδη καταράστηκε εμένα και τα παιδιά μου» (vid)
«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους Για τον Παντελή Παντελίδη μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Alpha και είπε πως μετά το…
Διαβάστε το στο politik.grΘεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ήταν σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιώργος Θεοφάνους: "Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου"
"Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί;"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιώργος Θεοφάνους – «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για πρώτη φορά για τον Παντελή Παντελίδη και έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη. Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έγινε στο παρελθόν και τον στιγμάτισε αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr