Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό»

12:16 - 08/11/2021

Η Πωλίνα Γκιωνάκη εξομολογήθηκε για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της, στο Πρωινό. Οι περιγραφές της συγκλονίζουν! […] The post Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Άφωνοι» Λιάγκας- Σκορδά με την Γκιωνάκη:«Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό»

Η Πωλίνα Γκιωνάκη περιέγραψε στην εκπομπή, Το πρωινό για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της και σόκαρε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πωλίνα Γκιωνάκη: Με ταρακούνησε, χτύπησα το κεφάλι μου και άνοιξε, μετά με έπιασε από τον λαιμό

Την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της αποκάλυψε η Πωλίνα Γκιωνάκη, αναφέροντας λεπτομέρειες οι οποίες προκαλούν αποτροπιασμό. «Ήρθε και με έπιασε από τον ώμο τόσο δυνατά να με ταρακουνήσει και χτύπησα το κεφάλι μου στο ξύλο της πολυθρόνας και το κεφάλι μου άνοιξε. Μετά με έπιασε από τον λαιμό» ανέφερε η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, περιγράφοντας πώς κατάφερε να ξεφύγει από τον κακοποιητή της. «Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Ξεκίνησε από τη λεκτική και την ψυχολογική βία. Προσπαθεί να σε κάνει να μη νιώθεις ασφάλεια μόνος, ότι εξαρτάσαι από εκείνον. Σε υποτιμά. Έτσι ξεκινάει. Μετά, όταν υπάρχει μια διαφωνία ξεκινά να σε σπρώχνει. Μετά μπορεί να είναι ένα χαστούκι. Εγώ στο πρώτο χαστούκι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Άφωνοι» Λιάγκας- Σκορδά με την Γκιωνάκη:«Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό»

Η Πωλίνα Γκιωνάκη περιέγραψε στην εκπομπή, Το πρωινό για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της και σόκαρε τον Λιάγκα και τη Σκορδά! Το άρθρο «Άφωνοι» Λιάγκας- Σκορδά με την Γκιωνάκη:«Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η Πωλίνα Γκιωνάκη περιέγραψε στην εκπομπή, Το πρωινό για την κακοποίηση που είχε υποστεί από…

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Πωλίνα Γκιωνάκη περιέγραψε στην εκπομπή, Το πρωινό για την…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Σοκάρει η Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό» (βίντεο)

Η Πωλίνα Γκιωνάκη περιέγραψε στην εκπομπή, Το πρωινό για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της και σόκαρε τον Λιάγκα και τη Σκορδά! Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Ξεκίνησε από τη λεκτική και την ψυχολογική βία. Προσπαθεί να σε κάνει να μη νιώθεις ασφάλεια μόνος, ότι εξαρτάσαι από εκείνον. Σε υποτιμά. Έτσι ξεκινάει. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό»

Η Πωλίνα Γκιωνάκη εξομολογήθηκε για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της, στο Πρωινό. Οι περιγραφές της συγκλονίζουν! «Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Ξεκίνησε από τη λεκτική και την ψυχολογική βία. Προσπαθεί να σε κάνει να μη νιώθεις ασφάλεια μόνος, ότι εξαρτάσαι από εκείνον. Σε υποτιμά. Έτσι ξεκινάει. Μετά, όταν υπάρχει μια διαφωνία ξεκινά να σε σπρώχνει. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πωλίνα Γκιωνάκη: "Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό" (video)

"Σηκώθηκα, φώναξα, άνοιξα την πόρτα και έφυγα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»