Γιώτα Νέγκα: «Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου, έπαθα μεγάλη ζημιά»
10:19 - 08/11/2021
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Γιώτα Νέγκα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για […]
The post Γιώτα Νέγκα: «Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου, έπαθα μεγάλη ζημιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώτα Νέγκα: Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου - Έπαθα μεγάλη ζημιά (Βίντεο)
Παντρεύτηκα πολύ μικρή, στα 20. Δεν ήταν σχέδιο. Αυτό έρχεται και σε βρίσκει. Χωρίσαμε μετά από πολλά χρόνια. Κλείνουν οι κύκλοι στη ζωή αλλά κράτησα το επώνυμο του πρώην συζύγου μου. Το κανονικό μου είναι...
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώτα Νέγκα – Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου… Έπαθα μεγάλη ζημιά
Η τραγουδίστρια μιλά για την περιπέτειά της και το πώς κατάφερε να γίνει καλά. Επίσης, αποκαλύπτει ποιο είναι το πραγματικό της όνομα
Διαβάστε το στο in.grΓιώτα Νέγκα: Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου. Έπαθα μεγάλη ζημιά
Η Γιώτα Νέγκα τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα θα τραγουδά στο Θέατρο «Ακροπόλ» την «Ευτυχία». Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτειά της με τη φωνή της και το πώς κατάφερε να γίνει καλά. Επίσης, αποκάσλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Μιλώντας, λοιπόν, αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα» η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις παραστάσεις της, στο συμβάν που παραλίγο να της στοιχίσει τη φωνή της, στον γάμο και το διαζύγιό της. «Κάθε Δευτέρα τραγουδάμε την Ευτυχία. Τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Είναι η συνέχεια των παραστάσεων του καλοκαιριού, που θέλαμε πολύ να τις συνεχίσουμε και τον χειμώνα», είπε αρχικά στον Κώστα Τσου
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώτα Νέγκα: "Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου, έπαθα μεγάλη ζημιά"
"Χώρισα μετά από πολλά χρόνια, κλείνουν οι κύκλοι στη ζωή"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr