Τσιτσιπάς: «Είμαστε οι επόμενοι Big 3»
08:32 - 08/11/2021
Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική Bild, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το μέλλον του παγκόσμιου τένις σχηματίζοντας τους επόμενους Big 3. O 23χρονος Έλληνας τενίστας που ξεκινά την εβδομάδα έχοντας χάσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη (από το Νο3 πήγε στο Νο4) από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ετοιμάζεται για τους τελικούς του ATP στο […]
The post Τσιτσιπάς: «Είμαστε οι επόμενοι Big 3» appeared first on SPORTSFEED.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportsfeed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Ζβέρεφ, Μεντβέντεφ και εγώ, οι επόμενοι Big-3»
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας μεγάλος παίκτης: ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Συνεχίζει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Αλλά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Αλεξάντερ...
Διαβάστε το στο ZouglaΣ.Τσιτσιπάς: «Μπορώ να είμαι ανάμεσα στους επόμενους Big 3 στο τένις»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη Sport Bild για το όνειρο της κατάκτησης ενός Grand Slam τίτλου και το τένις μετά τους Big 3 του αθλήματος, Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς.
Εκτός των άλλων, επανέλαβε ότι δεν παραβίασε κανένα κανόνα με τα toilet breaks που πήρε το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, ενώ επέμεινε ότι δεν το έκανε για λόγους τακτικής.
Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:
Για τα toilet breaks: «Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σπάσω κανενός τον ρυθμό, δεν το έκανα για τακτικούς λόγους. Συγκεντρώνομαι μόνο στον εαυτό μου και όχι στον αντίπαλό μου όταν αγωνίζομαι. Το έκανα άλλωστε και μετά από ένα σετ που είχα κερδίσει με 6-0, είχα πάει στα αποδυτήρια και άλλαξα τα ρούχα μου. Χρειαζόταν να το κάνω εξαιτία
Διαβάστε το στο pronews.gr