Dancing with the Star: Η Βασιλική Μιλλούση έκανε τον Jason Ροδίτη να βάλει τα ουρλιαχτά

22:46 - 07/11/2021

Στο Dancing with the stars οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ. Το βράδυ της Κυριακής, η Βίκυ To άρθρο Dancing with the Star: Η Βασιλική Μιλλούση έκανε τον Jason Ροδίτη να βάλει τα ουρλιαχτά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Dancing with the stars: Το pasodoble της Βασιλικής Μιλλούση τρέλανε τον Jason Roditis

Το 4ο live του «Dancing with the Stars» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του Star. Ένα από ζευγάρια που ανέβηκαν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»