The Voice: Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψαν στο τάλεντ σόου

22:22 - 07/11/2021

Δυο παλιοί γνώριμοι του The Voice ήρθαν εκ νέου στη φάση των knockouts στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της […] The post The Voice: Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψαν στο τάλεντ σόου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Voice: Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψαν στο τάλεντ σόου

Δυο παλιοί γνώριμοι του The Voice ήρθαν εκ νέου στη φάση των knockouts στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Κωστή Μαραβέγια. Η πρώτη για να βοηθήσει τον καλό της φίλο, Κωνσταντίνο Αργυρό και ο δεύτερος για να δώσει τα φώτα του στον κολλητό του φίλο, Πάνο Μουζουράκη στη συγκεκριμένη φάση του τάλεντ σόου. «Εύχομαι Κωνσταντίνε είτε μαζί μου είτε όχι να κερδίσεις φέτος. Από όλη αυτή την παρουσία μου εδώ τα προηγούμενα χρόνια, αυτή είναι από τις αγαπημένες μου διαδικασίες και η χαρά μου να έρχομαι σε επαφή με τα παιδιά οπότε σε ευχαριστώ και καλή μας συνέχεια, αρχή και δύναμη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη προς

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψαν στο The Voice

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψαν στον τόπο του «εγκλήματος» όπως είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

The Voice: Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψαν για να βοηθήσουν Αργυρό και Μουζουράκη αντίστοιχα! (vid)

Η πρώτη για να βοηθήσει τον καλό της φίλο, Κωνσταντίνο Αργυρό και ο δεύτερος για να δώσει τα φώτα του στον κολλητό του φίλο, Πάνο Μουζουράκη στη συγκεκριμένη φάση του τάλεντ σόου. «Εύχομαι Κωνσταντίνε είτε μαζί μου είτε όχι να κερδίσεις φέτος. Από όλη αυτή την παρουσία μου εδώ τα προηγούμενα χρόνια, αυτή είναι από […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»