Rouk Zouk: Ο Ίαν Στρατής παραλίγο να αποκαλέσει «μωρό μου» τη Μαίρη Συνατσάκη
21:08 - 07/11/2021
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έκαναν τη νέα τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, παίζοντας Rouk
To άρθρο Rouk Zouk: Ο Ίαν Στρατής παραλίγο να αποκαλέσει «μωρό μου» τη Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρουκ Ζουκ Special»: Ο Ίαν Στρατής παραλίγο να αποκαλέσει «μωρό μου» τη Μαίρη Συνατσάκη
Το βραδύ της Κυριακής παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ένα νέο επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ Special» στο οποίο καλεσμένοι για να παίξουν ήταν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΊαν Στρατής: Παραλίγο να αποκαλέσει «μωρό μου» τη Μαίρη Συνατσάκη on air (ΒΙΝΤΕΟ)
Στον "αέρα" του "Ρουκ Ζουκ" - Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής
Διαβάστε το στο neolaia.grΊαν Στρατής – Μαίρη Συνατσάκη: Παραλίγο να την αποκαλέσει «μωρό μου» στο «Ρουκ Ζουκ Special»
Οι πρωταγωνιστές του μιούζικαλ Hair έπαιξαν ενάντια στην ομάδα του Game of Chefs”και χάρισαν μοναδικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, στην ίδια ομάδα βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή, αφού εκτός από ζευγάρι στη ζωή φέτος πρωταγωνιστούν μαζί και στο θέατρο. Η Μαίρη Συνατσάκη κλήθηκε, λοιπόν, να περιγράψει στον Ίαν Στρατή τη […]
The post Ίαν Στρατής – Μαίρη Συνατσάκη: Παραλίγο να την αποκαλέσει «μωρό μου» στο «Ρουκ Ζουκ Special» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr