Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας: «Ασημένιος» ο Ανδρέας Βαζαίος

18:42 - 07/11/2021

Ο Ανδρέας Βαζαίος με χρόνο 51.72 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας του Καζάν

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας: Χάλκινο μετάλλιο η Ντουντουνάκη!

Η Άννα Ντουντουνάκη με χρόνο 25.09 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας του Καζάν.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καζάν: Δεύτερο μετάλλιο για τον Βαζαίο

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Καζάν για ακόμη μια φορά ο Ανδρέας Βαζαίος. Ο Ανδρέας Βαζαίος για δεύτερη φορά στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καζάν: Δεύτερο μετάλλιο για τον Βαζαίο

Διαβάστε το στο spoilers

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καζάν: Δεύτερο μετάλλιο για τον Βαζαίο

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Καζάν για ακόμη μια φορά ο Ανδρέας Βαζαίος. Μαντώ Καψάλη για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U23: «Ασημένιος» ο Χοσόνοφ

Το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U23, που ολοκληρώθηκε στο Βελιγράδι, κατέκτησε ο Αζαμάτ Χοσόνοφ, στην κατηγορία των 125κ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας ηττήθηκε στον τελικό από τον Αμερικανό Κασιοπί…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν έχω παρενοχληθεί και δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμηθώ από τη συνεργασία μας

Super League 2: Έμειναν στο 1-1 Καλαμάτα και Κηφισιά, μόνος πρώτος ο Πανιώνιος – Δείτε τα γκολ

«Περνώ και μόνη μου καλά»: Δέκα άνθρωποι αποκαλύπτουν γιατί δεν παντρεύονται

Super League: Πλησίασε την τετράδα ο Αστέρας Τρίπολης μετά το τρίποντο με τον ΟΦΗ - Δείτε γκολ

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Και έκτο νεκρό βρέφος - Η αλλαγή της κατάθεσης από τη μητέρα του τελευταίου παιδιού

Εκρηξη στους Αμπελοκήπους: Συνελήφθη η 30χρονη που είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος