Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Ήμουν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε, παραδέχθηκε ο 44χρονος Γερμανός σε πρώην φίλη του

16:42 - 07/11/2021

Συνέντευξη παραχώρησε η 25χρονη  πρώην σύντροφος του καταδικασμένου 44χρονού Γερμανού παιδόφιλου που θεωρείται βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν το 2007 - Η σύντροφος του ήταν μόλις 17 όταν γνωρίστηκαν

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Ήμουν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε, παραδέχθηκε ο 44χρονος Γερμανός σε πρώην φίλη του

Συνέντευξη παραχώρησε η 25χρονη πρώην σύντροφος του καταδικασμένου 44χρονού Γερμανού παιδόφιλου που θεωρείται βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν το 2007 – Η σύντροφος του ήταν μόλις 17 όταν γνωρίστηκαν Νέα στοιχεία που ενισχύουν την πεποίθηση των Γερμανών αρχών, ότι ο Christian Brueckner βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση της 4χρονής Μαντλίν ΜακΚάν, έρχονται στο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: ‘‘Ήμουν κοντά στο σημείο‘‘, παραδέχθηκε ο 44χρονος

Νέα στοιχεία που ενισχύουν την πεποίθηση των Γερμανών αρχών, ότι ο Christian Brueckner βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση της 4χρονής Μαντλίν ΜακΚάν, έρχονται στο φως. Πρώην σύντροφος του, η οποία ήταν μόλις 17 ετών όταν γνωρίστηκαν, αποκαλύπτει ότι ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι βρισκόταν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε και αγνοείται από το 2007 η 4χρονή Μαντλίν. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Ήμουν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε, παραδέχθηκε ο 44χρονος Γερμανός

Σε πρώην φίλη του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Διέταξα τον στρατό να ξεκινήσει στρατιωτική δράση κατά των Χούθι, λέει ο Τραμπ - Στοχοποιεί και το Ιράν

Μειώνεται σταδιακά ο μη επεμβατικός μηχανικός αερισμός στον οποίο υποβάλλεται ο Πάπας Φραγκίσκος

Κακοποίηση Άγγελου στο Ηράκλειο: Ο εντολέας μου είχε δει τη μητέρα να χτυπάει το παιδί, λέει ο δικηγόρος του 44χρονου

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ 1-2: Με ανατροπή και υπογραφή Εμπαπέ επέστρεψε στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

Παρέμβαση Τσιόδρα στο Ευρωκοινοβούλιο για τις διαφορετικές τιμές σε προϊόντα στην ΕΕ και τα «ψιλά γράμματα» στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Τραγωδία στην Κοζάνη: Φοιτητής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του