Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Ήμουν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε, παραδέχθηκε ο 44χρονος Γερμανός σε πρώην φίλη του
16:42 - 07/11/2021
Συνέντευξη παραχώρησε η 25χρονη πρώην σύντροφος του καταδικασμένου 44χρονού Γερμανού παιδόφιλου που θεωρείται βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν το 2007 - Η σύντροφος του ήταν μόλις 17 όταν γνωρίστηκαν
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Ήμουν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε, παραδέχθηκε ο 44χρονος Γερμανός σε πρώην φίλη του
Συνέντευξη παραχώρησε η 25χρονη πρώην σύντροφος του καταδικασμένου 44χρονού Γερμανού παιδόφιλου που θεωρείται βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν το 2007 – Η σύντροφος του ήταν μόλις 17 όταν γνωρίστηκαν Νέα στοιχεία που ενισχύουν την πεποίθηση των Γερμανών αρχών, ότι ο Christian Brueckner βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση της 4χρονής Μαντλίν ΜακΚάν, έρχονται στο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΥπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: ‘‘Ήμουν κοντά στο σημείο‘‘, παραδέχθηκε ο 44χρονος
Νέα στοιχεία που ενισχύουν την πεποίθηση των Γερμανών αρχών, ότι ο Christian Brueckner βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση της 4χρονής Μαντλίν ΜακΚάν, έρχονται στο φως. Πρώην σύντροφος του, η οποία ήταν μόλις 17 ετών όταν γνωρίστηκαν, αποκαλύπτει ότι ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι βρισκόταν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε και αγνοείται από το 2007 η 4χρονή Μαντλίν. […]
Διαβάστε το στο dete.gr