Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: 'Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο' [βίντεο]
16:30 - 07/11/2021
'Είναι περίεργο για τη δουλειά μας ότι είσαι αναγκασμένος να παίζεις σε δύσκολες καταστάσεις', είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω παίξει στο θέατρο την ημέρα που πέθανε η μητέρα μου»
«Εκείνη την ώρα επειδή ήταν φρέσκο το γεγονός δεν το αισθάνθηκα έντονα», δήλωσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Την μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο»
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή την παράσταση Good People στο θέατρο Αποθήκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα;». Μέσα σε όλα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Την μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρα
Στην κάμερα του MEGA παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή την παράσταση Good People στο θέατρο Αποθήκη. Μέσα […]
The post Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Την μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρα appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο»
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή Τι λες τώρα και στη Νάντια Ρηγάτου. Η γνωστή
To άρθρο Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο»
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Good people» Η ίδια μιλά για τη σχέση με τα παιδιά της και για το γεγονός αν την έχουν πλησιάσει άνθρωποι μετά την εξομολόγησή της στο metoo με παρόμοιες ιστορίες. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, έρχεται περίπου 1,5 ώρα νωρίτερα στο θέατρο. «Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έχω παίξει στο θέατρο την ημέρα που πέθανε η μητέρα μου
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά για τη σχέση με τα παιδιά της και για το γεγονός αν την έχουν πλησιάσει άνθρωποι μετά την εξομολόγησή της στο metoo με παρόμοιες ιστορίες.Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε στην εκπομπή «Τι Λες Τωρα» και αποκάλυψε ότι έρχεται περίπου 1,5 ώρα νωρίτερα στο θέατρο. «Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο πράγμα», είπε για τη σκηνοθεσία. »Ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι το έχεις ζυγίσει καλά. Νομίζω ότι η εμπειρία βοηθάει, το κοινό θα κρίνει το αποτέλεσμα». «Έχει συμβεί να αρρωστήσω πάνω στην σκηνή ή να παίζω άρρωστη. Δεν μπορούσα να διακόψω με τίποτα. Ήταν μία δύσκολη στιγμή να παίξω με πυρετό. Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου. Είναι περίεργο για τη δουλει
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο»
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε
στην εκπομπή Τι λες τώρα και περιέγραψε
τις πιο έντονες στιγμές της καριέρας...
Διαβάστε το στο ekriti.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο"
Θυμάται τις πιο έντονες στιγμές της πάνω στη σκηνή
Διαβάστε το στο patrasevents.gr