ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αντρέι Βατούτιν: «Συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τον Δημήτρη Ιτούδη»

12:42 - 07/11/2021

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες στη Euroleague, για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης φαίνεται ότι έχει ακόμα την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης του συλλόγου. Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, υπερασπίστηκε μάλιστα τον Έλληνα τεχνικό σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας και τόνισε ότι δεν ... Περισσότερα To άρθρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αντρέι Βατούτιν: «Συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τον Δημήτρη Ιτούδη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βατούτιν: «Εμπιστευόμαστε τον Ιτούδη»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Δημήτρη Ιτούδη εξέφρασε ο Αντρέι Βατούτιν, παρά το άσχημο ξεκίνημα της ΤΣΣΚΑ. Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Έλληνα προπονητή, βάζοντας τέλος στα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Ιτούδη. “Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ. Κανείς δεν έχει υπάρξει […] The post Βατούτιν: «Εμπιστευόμαστε τον Ιτούδη» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Βατούτιν – «Συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τον Ιτούδη»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, εξέφρασε τη στήριξη του και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Δημήτρη Ιτούδη.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ανάλυση Skynews: Γιατί η 1.000ή ημέρα πολέμου στην Ουκρανία είναι η πιο κρίσιμη – Προειδοποιεί πρώην σύμβουλος του Πούτιν

Ο Νίκος Ρωμανός έφτασε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τη «γιάφκα» των Αμπελοκήπων

Πρώην όμηρος της Χαμάς συγκλονίζει σε ντιμπέιτ με φιλοπαλαιστίνιο: «Η ανιψιά μου είδε την απαγωγή μου στο TikTok»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για δημοπρασία κοσμημάτων της Ζώης Λάσκαρη: «Η οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο