Συνάντηση Λιβανού με το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

11:40 - 06/11/2021

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός συναντήθηκε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, παρουσία του Υπουργού κ. Σταύρου Καλαφάτη, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τους κκ. Ιωάννη Βιτάλη, Χρήστο Αποστολόπουλο (ΣΕΒΓΑΠ), Μιχάλης Σαράντης (ΣΕΒΓΑΠ), Νίκος Τάχα (Ομοσπονδία Τυροκόμων Θεσσαλίας), Αλέξανδρο Μποτό (ΣΕΒΓΑΠ) και Δημήτρη Μόσχο (ΣΕΚ). Στη ...

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνάντηση Λιβανού με το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός συναντήθηκε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, παρουσία...

Διαβάστε το στο Zougla

Συνάντηση Λιβανού με το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

O  Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός συναντήθηκε  στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, παρουσία του Υπουργού κ. Σταύρου Καλαφάτη, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τους κκ. Ιωάννη...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Συνάντηση Λιβανού με το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Συνάντηση Λιβανού με το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

Συνάντηση Λιβανού με το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας ekomninou Σαβ, 06/11/2021 - 13:45

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα