Αλίκη Κατσαβού: «Κανείς δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν από τον Κώστα Βουτσά»

16:08 - 05/11/2021

Στην εκπομπή Μαμα-δες βρέθηκε καλεσμένη η Αλίκη Κατσαβού προκειμένου να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη. Η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του […] The post Αλίκη Κατσαβού: «Κανείς δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν από τον Κώστα Βουτσά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Κατσαβού – Κανένας δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν γνωρίσω τον Κώστα Βουτσά

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, αναφέρθηκε στο κομμάτι της μητρότητας και στο πόσο σημαντικός είναι ο γιος της

Διαβάστε το στο in.gr

Αλίκη Κατσαβού: "Κανένας δεν ήθελε να με κάνει μητέρα, μόνο ο Κώστας Βουτσάς"

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τα προβλήματα, που ατιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα, για τις λάθος επιλογές, που…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αλίκη Κατσαβού: «Κανείς δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν από τον Βουτσά» (BINTEO)

Η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε, στην επιθυμία της να γίνει μητέρα και τη στιγμή που αυτό έγινε με την βοήθεια του αείμνηστου ηθοποιού. Ειδικότερα, η Αλίκη Κατσαβού εξομολογήθηκε πως «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά. Δεν διάλεγα όμως σωστούς συντρόφους γιατί κανένας μέχρι τότε δεν ήθελε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλίκη Κατσαβού: “Κανένας δεν ήθελε να με κάνει μητέρα, μόνο ο Κώστας Βουτσάς”

Όσα είπε η Αλίκη Κατσαβού για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να έρθει στη ζωή το αγοράκι της. Στην εκπομπή Μαμα-δες βρέθηκε καλεσμένη η Αλίκη Κατσαβού προκειμένου να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη. Η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιθυμία της να γίνει μητέρα και τη στιγμή που αυτό έγινε με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αλίκη Κατσαβού: Δεν διάλεγα σωστούς συντρόφους. Κανείς δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν από τον Κώστα Βουτσά

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αλίκης Κατσαβού στην εκπομπή «Μαμα-δες» προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day του Alpha. Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλίκη Κατσαβού: Δεν διάλεγα σωστούς συντρόφους. Κανείς δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν από τον Κώστα Βουτσά

Διαβάστε το στο spoilers

Αλίκη Κατσαβού: "Κανείς δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν από τον Κώστα Βουτσά"

"Χρειάστηκε βέβαια η συνδρομή της επιστήμης"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής»

Λάκης Λαζόπουλος: «Θα έρθει η ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα χωράει σε ένα πούλμαν»

Αντώνης Καλομοιράκης: «Όταν γυρίζαμε το τραγούδι «Amber Alert» έμαθα ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή»

Ματίνα Παγώνη για Ανθή Βούλγαρη: «Ήξερα για την εγκυμοσύνη από την αρχή, ήμουν η πρώτη που το συζήτησε»

Survivor – Άστραψε και βρόντηξε στην παραλία: «Κουράστηκα! Ψηφίστε τα και κανονίστε τα, όπως θέλετε»

Ο Χρήστος Θηβαίος σόκαρε τους παρουσιαστές της ΕΡΤ: «Γέμισα τη μπανιέρα, μπήκα μέσα και έκανα προσευχή»