Η Δήμητρα Αλεξανδράκη λυγίζει μέσα από το νοσοκομείο: Παρέλυσα από τη δεξιά πλευρά

10:48 - 05/11/2021

«Σε λίγο βγαίνω από το νοσοκομείο αλλά θα συνεχίσω τη θεραπεία από το σπίτι. Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό», είπε το μοντέλο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Δήμητρα Αλεξανδράκη για την περιπέτεια της υγείας της - Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά (Βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σοκάρει με τις πληροφορίες για την περιπέτεια της υγείας της και την νοσηλεία της στο νοσοκομείο για σχεδόν δέκα ημέρες.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Κατέρρευσε» on air – «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»

Το μοντέλο μιλά μέσα από το νοσοκομείο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τα όσα λέει συγκλονίζουν

Διαβάστε το στο in.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Σπαρταρούσα από τους πόνους - Παρέλυσε η δεξιά μου πλευρά»

Από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν τι τελευταίες ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην κάμερα του Alpha χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Διαβάστε το στο Gazzetta

Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Κατέρρευσε» on air – «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά...»

Το μοντέλο μιλά μέσα από το νοσοκομείο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τα όσα λέει συγκλονίζουν

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα κλάματα και η εξομολόγηση για την υγεία της - «Παρέλυσε η δεξιά μου πλευρά»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται για την περιπέτεια με την υγεία τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σπάραξε στον αέρα η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά»

Σε ζωντανή σύνδεση από το νοσοκομείο μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. […] The post Σπάραξε στον αέρα η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο ύστερα από εννέα ημέρες νοσηλείας

Αίσιο τέλος είχε η σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αναγκάστηκε να To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο ύστερα από εννέα ημέρες νοσηλείας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά» (Video)

Ξέσπασε σε δάκρυα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη «λυγίζει» μέσα από το νοσοκομείο: Παρέλυσα από τη δεξιά πλευρά – ΒΙΝΤΕΟ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας σοβαρής λοίμωξης στο νεφρό. Το άρθρο Η Δήμητρα Αλεξανδράκη «λυγίζει» μέσα από το νοσοκομείο: Παρέλυσα από τη δεξιά πλευρά – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από το νοσοκομείο: Παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά

«Ρίγος που σπαρταρούσα, δεν μπορούσε να δώσει εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσω το χέρι μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Λύγισε» μέσα από το νοσοκομείο – «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά» (βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μαζί με τον γιατρό της μίλησε στην εκπομπή του ALPHA για την κατάσταση της υγείας της. Όπως είπε η ίδια παρέλυσε από τη μία πλευρά λόγω των πόνων. «Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη. Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει κανείς. Είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παρέλυσα από τη δεξιά πλευρά – Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό (vid)

To διάσημο μοντέλο μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για την περιπέτεια της υγεία της Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη. Είναι πολύ συχνή περίπτωση…

Διαβάστε το στο politik.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά με αφόρητους πόνους" (video)

"Eίχα ανεβάσει πυρετό μέχρι 39,6"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη “λυγίζει” μέσα από το νοσοκομείο: Παρέλυσα από τη δεξιά πλευρά

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας σοβαρής λοίμωξης στο νεφρό. Η ίδια μαζί με τον θεράποντα γιατρό της μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας της. «Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη. Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει […] The post Η Δήμητρα Αλεξανδράκη “λυγίζει” μέσα από το νοσοκομείο: Παρέλυσα από τη δεξιά πλευρά appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΕΚΤ: Ταχύτερη μείωση επιτοκίων, αν χρειαστεί, στην εποχή Τραμπ

Πολυτεχνείο: 50 χρόνια εορτασμών - Μεγάλες πορείες, νεκροί, συλλήψεις και η «ματιά» της αμερικανικής πρεσβείας

Επέτειος Πολυτεχνείου - Μάρω Δούκα: Δεν μπορούσα ώρα 11.30΄ να φανταστώ το τέλος αυτής της νύχτας

Νόνη Δούνια: Αποκάλυψε μια αμήχανη στιγμή που είχε στο μόντελινγκ - Με έκανε να αισθανθώ ότι δεν είμαι αρεστή, είπε

Ελένη Ράντου: Η φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός όταν ήταν… κάπου 15, 16

Τάσος Κωστής: Οι τελευταίες λέξεις που του είπε η γυναίκα του πριν φύγει από τη ζωή