Τάσος Γιαννόπουλος: Θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

14:26 - 04/11/2021

Με αφορμή την παράσταση Good People στο θέατρο Αποθήκη που σκηνοθετεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Τάσος Γιαννόπουλος μίλησε στην […] The post Τάσος Γιαννόπουλος: Θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Γιαννόπουλος: «Είναι πολύ υποθετική αυτή η ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Όσα ανέφερε ο Τάσος Γιαννόπουλος. Στην Super Κατερίνα μίλησε ο Τάσος Γιαννόπουλος για το #Me Too αλλά κι αν γνώριζε κάποια από περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν σίγουρα ανακουφιστικό να το βγάλουν οι άνθρωποι από μέσα τους και να πουν δημόσια τι τους έχει ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Γιαννόπουλος: «Είναι πολύ υποθετική αυτή η ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Γιαννακόπουλος απέσυρε από την ΚΑΕ τον Τάκη Τριαντόπουλο!

❗❗❗☘☘☘????????????⁉⁉⁉Φήμες για αποχώρηση Τριαντόπουλου από την ΚΑΕ - Ξεκινάνε οι αλλαγές;;; Continue reading Ο Γιαννακόπουλος απέσυρε από την ΚΑΕ τον Τάκη Τριαντόπουλο! at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Τάσος Γιαννόπουλος: "Διάφορα περιστατικά τα γνώριζα" (video)

"Όχι πολλά, κάποια. Ένα, δύο πράγματα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σοκάρει ο Γιώργος Ψάλτου για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ναταλία Γερμανού: «Η τραπ μας έχει συνηθίσει σε σεξιστικό περιεχόμενο, σε προηγούμενα τραγούδια έχουν ξεφτιλίσει το γυναικείο φύλο»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Θα ήθελα να είμαι αναρχικός αλλά δεν έχω τα κότσια»

Χρήστος Φερεντίνος: Αυτή την εκπομπή έχει προτείνει ο ΣΚΑΪ στον παρουσιαστή

Μανώλης Φάμελλος: «Όταν άρχισε να έρχεται αυτό το τραγούδι, ήμουν σε αξιοθρήνητη κατάσταση»

Grand Hotel: Η Κυβέλη τα ξέρει όλα, πώς αντιδρά η Αλίκη;

Πάνος Κατσαρίδης: «Είναι ψυχοφθόρο να είναι Μάιος και να μην ξέρεις αν έχεις δουλειά τον Σεπτέμβριο»