Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Πώς θα γίνεται ευκολότερα η αποθήκευση και ο έλεγχος σε κινητά και tablet

10:12 - 03/11/2021

Νέες οδηγίες για την αποθήκευση του πιστοποιητικού εμβολισμού από το υπουργείο Ψηφιακής ΔιακυβέρνησηςΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Δεν λήγει μετά το εξάμηνο» λέει ο Μάριος Θεμιστοκλέους

Για τη δημόσια συζήτηση που έχει ανοίξει αναφορικά με τη χρονική διάρκεια που έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορονοϊού μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους. Μιλώντας στον ρ/σ «ΣΚΑΪ 100.3», ο κ. Θεμιστοκλέους διευκρίνισε ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν λήγει με την παρέλευση εξαμήνου, ενώ πρόσθεσε ότι η τρίτη δόση εμβολιασμού έχει επιστημονική ουσία και όχι διοικητική. «Το πιστοποιητικό εμβολιασμού κάποιου που έχει κάνει και τις δύο δόσεις δεν λήγει», είπε χαρακτηριστικά.. Παράλληλα, σημείωσε ότι σήμερα, Τετάρτη (3/11) και τις δυο προηγούμενες μέρες υπάρχουν ενθαρρυντικά στοιχεία όσον αφορά τον εμβολιασμό, αφού προχθές -όπως είπε- κλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Το «μίνι φεγγάρι» της Γης μπορεί να ήταν ένα κομμάτι από το Φεγγάρι μας

Ανεξήγητο: «Άφλογη φωτιά» στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται εδώ και 72 ώρες

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχω κι εγώ τους δικούς μου δαίμονες, αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια»

Γιαννής Αντετοκούνμπο: Έγκυος ξανά η σύζυγός του - Περιμένουν το 4ο παιδί τους

Φοβερή παραδοχή κορυφαίου αξιωματούχου: Η Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο

Η Γη της ελιάς spoiler: Νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω κάτω – Ποια είναι η αδερφή της Ασπασίας