Τζόυς Ευείδη για Τάσο Ξιαρχό: «Είμαι από τη θέση της χοντρής»

09:40 - 03/11/2021

Το βίντεο χλευασμού του Τάσου Ξιαρχό και όλα όσα ακολούθησαν σχολίασε η Τζόυς Ευείδη σε δηλώσεις To άρθρο Τζόυς Ευείδη για Τάσο Ξιαρχό: «Είμαι από τη θέση της χοντρής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόυς Ευείδη για Τάσο Ξιαρχό: Είμαι από τη θέση της χοντρής (Βίντεο)

Η Τζόυς Ευείδη σχολίασε το όλο θέμα που έχει προκύψει με το βίντεο που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό. «Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγιναν, το μετάνιωσε πολύ άσχημα».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Τζόυς Ευείδη απαντά για τον Τάσο Ξιαρχό: «Εγώ είμαι από την πλευρά της χοντρής»

Δείτε όσα είπε η Τζόυς Ευείδη. Για την ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό και στην οποία διαπόμπευε μια κοπέλα για τις ενδυματολογικές της επιλογές προκάλεσαν σάλο και συζητήθηκαν παντού. Η Τζόυς Ευείδη, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους, είπε: «Στενάχωρα πράγματα είναι όλα αυτά. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγιναν, χαβαλέ ή άτυχη στιγμή, ... Περισσότερα To άρθρο Η Τζόυς Ευείδη απαντά για τον Τάσο Ξιαρχό: «Εγώ είμαι από την πλευρά της χοντρής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζόυς Ευείδη για Τάσο Ξιαρχό: «Στενάχωρα πράγματα... Είμαι από τη θέση της χοντρής» (Video)

Η Τζόυς Ευείδη σχολίασε την κίνηση του Τάσου Ξιαρχό, που χλεύασε μία κοπέλα για τα παραπανίσια κιλά.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Τζόυς Ευείδη απαντά για τον Τάσο Ξιαρχό: Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής

Την Τζόυς Ευείδη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το πρόσφατο θέμα με τον Τάσο Ξιαρχό και τα σχόλια του για μια άγνωστη προς εκείνον κοπέλα σχετικά με την ενδυματολογική της επιλογή. «Στενάχωρα πράγματα είναι όλα αυτά. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγιναν, χαβαλέ ή άτυχη στιγμή, το σίγουρο είναι ότι κι αυτός για όποιο λόγο και να το έκανε, το μετάνιωσε πολύ άσχημα» ανέφερε αρχικά η Τζόυς Ευείδη. «Άλλωστε εγώ τι να πω; Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής. Εμείς το ζούμε και στη σκηνή, που όταν βγαίνουμε ακούμε “πάχυνε”, “αδυνάτισε”. Είναι τραγικό. Στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια. Υπάρχει άνθρωπος που να μη στενοχωριέται ρε παιδιά;», αναρωτήθηκε η Τζόυς

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζόυς Ευείδη για Τάσο Ξιαρχό: «Εγώ είμαι από την πλευρά της χοντρής»

Όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό στην ανάρτησή του όπου διαπόμπευε μια κοπέλα για τις ενδυματολογικές της επιλογές προκάλεσαν σάλο και […] The post Τζόυς Ευείδη για Τάσο Ξιαρχό: «Εγώ είμαι από την πλευρά της χοντρής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Τζόυς Ευείδη για τις δηλώσεις του Ξιαρχό: «Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής, το ζω και πάνω στη σκηνή»

Η Τζόυς Ευείδη απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον Τάσο Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος χλεύασε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της και τις στυλιστικές της επιλογές, με αποτέλεσμα να γίνει αντίκειμενο κατακραυγής. Η Τζόυς Ευείδη που κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του, είπε χαρακτηριστικά: «Όλα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»