Επίσημο: 3 έως 5 Δεκεμβρίου το 14ο Συνέδριο της ΝΔ - Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

16:46 - 02/11/2021

Μόνο με εμβολιασμένους και νοσήσαντες το Συνέδριο της ΝΔ - Τα 23 μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναλαμβάνει Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

ΝΔ: Αρχές Δεκεμβρίου το Συνέδριo – Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ο B. Μεϊμαράκης

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Metropolitan Expo. Αναλυτικά η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής: Πρόεδρος  Ευάγγελος Μεϊμαράκης, π. Πρόεδρος […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Κατερίνα Καινούργιου για το φιλί του Γιώργου Λιάγκα στη Μαρία Αντωνά: "Την προσέχει την φροντίζει, την κάνει ευτυχισμένη"

Γ. Στάσσης: Οι επενδύσεις της ΔΕΗ συμβάλλουν στην ενεργειακή ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης

Μαντζουράνης στα Παραπολιτικά 90,1: Ανάγκη η δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης - Ευπρόσδεκτοι και όσοι έφυγαν με τον Κασσελάκη

Ρόη Αποστολοπούλου: Με εμφάνιση αλα Αντζελίνα Τζολί στο μέγαρο μουσικής στην πρεμιέρα της ταινίας για την Μαρία Κάλλας

Μήπως είναι υπερβολικές οι φοροαπαλλαγές; - Η ευκαιρία

Ειρήνη Μουρτζούκου: Δεν θέλω να ξαναδώ τη μάνα μου, άνθρωποι "φίδια" κατέθεσαν χωρίς να ξέρουν - Ξεκινάω ψυχανάλυση, θα μου κάνει καλό