Κατιάνα Μπαλανίκα: «Είχα ένα χρόνο να βγω από το σπίτι, δεν σήκωνα ούτε τα τηλέφωνα»

12:30 - 02/11/2021

Η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και αιφνιδίασε τους παρουσιαστές κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, αναφέροντας: Έχω περάσει […] The post Κατιάνα Μπαλανίκα: «Είχα ένα χρόνο να βγω από το σπίτι, δεν σήκωνα ούτε τα τηλέφωνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μπαλανίκα αποκαλύπτει: Είχα ένα χρόνο να βγω από το σπίτι, δεν σήκωνα ούτε τα τηλέφωνα

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και έκανε μία προσωπική αποκάλυψη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μιλάει για την κατάθλιψη: «Είχα ένα χρόνο να βγω από το σπίτι, δεν σήκωνα ούτε τα τηλέφωνα» (Video)

Καλεσμένη στο "Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Κατιάνα Μπαλανίκα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κατιάνα Μπαλανίκα: Έκανα ένα χρόνο να βγω από το σπίτι μου – με έβγαλε ο Σταμάτης Φασουλής

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στο «Πρωινό» για την κατάθλιψη και τη σημασία του να έχεις κάποιον να σε πάρει από το χέρι.Η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» και μίλησε μεταξύ άλλων για την πάλη της με την κατάθλιψη, τον Γιώργο Μαρίνο και τα πρόσφατα γεγονότα στον χώρο του θεάματος. Ξεκινώντας από την παράσταση που συνεχίζεται για τρίτη σεζόν στο θέατρο Ήβη, η έμπειρη ηθοποιός αποκάλυψε πως είπε αμέσως το «ναι» διότι της άρεσε που ο ρόλος της δεν είναι το αναμενόμενο: Κωμικός με στοιχεία σεξ. «Είναι κωμωδία που δεν στηρίζεται στις ατάκες. Είναι κωμωδία καταστάσεων» από έναν νεαν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κατιάνα Μπαλανίκα: "Είχα ένα χρόνο να βγω από το σπίτι, δεν σήκωνα ούτε τα τηλέφωνα" (video)

"Τότε ήταν δίπλα μου ο Σταμάτης Φασουλής"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»