Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένας brutal άνδρας, καλός και ευγενικός»

12:26 - 02/11/2021

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη […] The post Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένας brutal άνδρας, καλός και ευγενικός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάντια Μουρούζη για Δημήτρη Παπαμιχαήλ: Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός [βίντεο]

Νάντια Μουρούζη: Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης, η ηθοποιός Νάντια Μουρούζη, η οποία μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο, τον γάμο της και τα χρόνια που έζησε δίπλα στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα η Νάντια Μουρούζη ανέφερε: «Η επιτυχία... The post Νάντια Μουρούζη για Δημήτρη Παπαμιχαήλ: Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πηνελόπη Πιτσούλη: "Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένας brutal άνδρας, καλός και ευγενικός"

"Ήμουν φίλη με τον Δημήτρη και με την Αλίκη κάναμε τηλεφωνική παρέα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»